Booking.com
Vio.com
Etrip
Agoda.com
StayForLong
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 24 augusti 2019 från mobil enhet

Firade en vän som fyllde år. Fantastisk miljö, trevlig personal. Käkade middag när vi kom fram det bjöds på musselsoppa som var gudomligt god, helstekt fläskkarré som huvudrätt och hjortron till efterrätt. Vi bodde i spishuset och var mycket nöjda. Sköna sängar, stort rum. Frukosten var också bra. Vi avslutade med en tur runt Blanktjärn, 12 km fin vandring. Återkommer gärna igen.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med vänner
2  Tack LenaLi66
Omdömet skrevs 27 juni 2019

Väldigt trevlig personal vid bokning och boende. Bra information i receptionen. Bra mat till middag och frukost. Fast vi kom sent fick vi hjälp med allt. Ett charmigt gammalt hus. Bra start eller mål för diverse olika vandringar.

Datum för vistelsen: juni 2019
Tack It95egu
Omdömet skrevs 17 augusti 2018 från mobil enhet

Underbar miljö för aktiviteter. Vandra tex upp på Ottfjället, lite kämpigt uppför på sina ställen men utsikten är magnifik och väl värt besväret. Vandra eller hyr mountainbikescyklar och ta en enkel tur till Nulltjärn eller en betydligt tuffare tur för en ovan cyklist till Blanktjärn. Ät en god lunch eller trevlig fika på fjällstationen.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Tack mariafC5306IM
AndersW790, Försäljningschef på Vålådalens Fjällstation, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2018

Tack för ditt omdöme Maria.

Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Besökte Vålådalen med familjen o hund, 3 +1 nätter.
Valde hotellboende premium, vilket innebar helpension (erhöll även varsin mössa i värmen).
Boendet var bra med egen toa + dusch och torkskåp, väldigt sköna sängar, bra möblering inkl fåtöljer med bord, skrivbord samt Platt tv.
Nog dags att byta/ta ut heltäckningsmattan då det luktade som ett omklädningsrum från skolgympan.
Frukosten var vi helnöjda med då det ingick det mesta man kan önska sig (även möjlighet att göra sina egna våfflor)
Lunchen plockade man ihop från frukosten med möjlighet att välja varma koppen soppor samt nötblandning (jägarsnus). Här hade det uppskattats om man kunde få pasta sallad, köttbullar etc (tex som STF Fjällstation i Grövelsjön).
Middagen var helt ok med förrätt (samma alla dagar) huvudrätt och efterrätt.
Priset för öl o vin lite väl saftigt tex öl 50cl Till kostade 80kr och ett glas vitt vin ca 107-137 kr.
Bubbel pool o bastu ingår i boendet och uppskattades av alla (hunden fick dock ej följa med).
Wi-fi var hyfsat i matsalen men i vårt boende var det obefintligt. Som tur var vi där på semester och ej jobb.

Vandringen fantastisk med Blanktjärn, Nulltjärn samt Stendalsstugan som våra höjdpunkter.

Datum för vistelsen: augusti 2018
1  Tack fajersj

Tack för din feedback, vi tar till oss detta.

Omdömet skrevs 3 juli 2018 från mobil enhet

Vandrade upp på bergen ovanför fjällstationen och hittade efter bara 2 km vandring en perfekt tältplats med fantastisk 360-graders utsikt, vattenfall att bada i och dagsvandringar i alla väderstreck.

Vid Nulltjärn fanns den mest fantastiska sand-badstranden med gles tallskog i ryggen och snöklädda fjäll i fonden. Magiskt!!

Datum för vistelsen: juli 2018
Tack Susanne M