De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Vio.com139 US$
Agoda.com139 US$
eDreams98 US$
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Besökte Vålådalen med familjen o hund, 3 +1 nätter.
Valde hotellboende premium, vilket innebar helpension (erhöll även varsin mössa i värmen).
Boendet var bra med egen toa + dusch och torkskåp, väldigt sköna sängar, bra möblering inkl fåtöljer med bord, skrivbord samt Platt tv.
Nog dags att byta/ta ut heltäckningsmattan då det luktade som ett omklädningsrum från skolgympan.
Frukosten var vi helnöjda med då det ingick det mesta man kan önska sig (även möjlighet att göra sina egna våfflor)
Lunchen plockade man ihop från frukosten med möjlighet att välja varma koppen soppor samt nötblandning (jägarsnus). Här hade det uppskattats om man kunde få pasta sallad, köttbullar etc (tex som STF Fjällstation i Grövelsjön).
Middagen var helt ok med förrätt (samma alla dagar) huvudrätt och efterrätt.
Priset för öl o vin lite väl saftigt tex öl 50cl Till kostade 80kr och ett glas vitt vin ca 107-137 kr.
Bubbel pool o bastu ingår i boendet och uppskattades av alla (hunden fick dock ej följa med).
Wi-fi var hyfsat i matsalen men i vårt boende var det obefintligt. Som tur var vi där på semester och ej jobb.

Vandringen fantastisk med Blanktjärn, Nulltjärn samt Stendalsstugan som våra höjdpunkter.

Datum för vistelsen: augusti 2018
1  Tack fajersj
AndersW790, Försäljningschef på Vålådalens Fjällstation, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2018

Tack för din feedback, vi tar till oss detta.

Omdömet skrevs 3 juli 2018 från mobil enhet

Vandrade upp på bergen ovanför fjällstationen och hittade efter bara 2 km vandring en perfekt tältplats med fantastisk 360-graders utsikt, vattenfall att bada i och dagsvandringar i alla väderstreck.

Vid Nulltjärn fanns den mest fantastiska sand-badstranden med gles tallskog i ryggen och snöklädda fjäll i fonden. Magiskt!!

Datum för vistelsen: juli 2018
Tack Susanne M
Omdömet skrevs 19 december 2017 från mobil enhet

En ypperlig vandringstur med 6, 10, 12 åring till Blanktjärn. Ojojoj vilket vackert ställe! Vi slog upp tälten just vid vattnet.
Allt var frid och fröjd tills morgonen efter då en FULLKOMLIG mygginvasion ägde rum. Vi fick mer eller mindre fly och packa ner allt.
Men, oavsett, mycket fint ställe! Värt om inte annat en dagstur

Datum för vistelsen: juli 2017
Tack Nina S
Anders W, Försäljningschef på Vålådalens Fjällstation, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2017

Välkommen tillbaka och om du inte vill uppleva mygg och sveda är september en bra period! Men vissa år kan även juli vara mygg fritt!

Omdömet skrevs 26 september 2017 från mobil enhet

Vi bodde två nätter på vandrarhemmet. Bra med toa och dusch på rummet, välutrustat kök, dock inte nyrenoverat, men vad gör väl det?! Ett stort plus till den personal som ställde upp och hjälpte min reskompis så att hon fick tillbaka sin telefon som hon glömt på tåget dit! En mycket serviceinriktad anläggning!

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack 275piac

Tack för din feedback Pia :-)

Omdömet skrevs 22 juli 2017 från mobil enhet

Vi bodde en natt i självhushållet Tungården i fyrbäddsrum (våningssängar) och badrum på rummet. Stort självhushållskök med möjligheter till förvaring i kyl och frys. Rent men slitet. Härlig bastu- och badtunneanläggning som utnyttjades mycket av barnen. Mycket bra middag och frukost i huvudbyggnaden. Finns bagagerum att lägga väskor som inte följer med på vandringen. Hjälpsam personal som förvarade väska med värdesaker.

Datum för vistelsen: juli 2017
Tack yekepa74