Jens L

Vacker utsikt

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 juli 2024från mobil enhet
Bokade paketet adrenalin och spa.
Vi är nöjda med vårt besök. Vi var två personer.

Härlig kombination med spa och höghöjdsban. Rekommenderar paketet!

Vi tycker det var god mat i restaurangen och fin service av personalen.

Mycket fin utsikt! Den sågs från både spa och restaurangen.

Tog kvällspromenad längs den 1 km långa stranden.

Vi kommer tillbaka i framtiden.
Datum för vistelsen: juli 2024
Resetyp: Reste som ett par
Utsidan samt bilder från en av deras fina lägenhet och bastun.
  • ZenHotels.com
  • Vio.com
1.2 km från Orbaden Konferens & Spa
0.2 km från Orbaden Konferens & Spa
Precis vid stranden
Huvudbyggnaden samt grill- och badplats vid vattnet
7.9 km från Orbaden Konferens & Spa
  • eDreams
0.0 km från Orbaden Konferens & Spa
Visa fler hotell i Vallsta
Omdömet skrevs 26 februari 2024 från mobil enhet

Lungt och skönt på spa en måndag! Ledigt i studion för egen yoga. Varmt i bastun och fantastisk utsikt från utepoolen. Mineralbadet gjorde susen för stela skidåkarmuskler. Saknade bara lugn musik från högtalarna. Vid fyra-tiden vällde konferensgästerna in men då var vi nästan klara.

Datum för vistelsen: februari 2024
Tack mariawF936ZA
Omdömet skrevs 26 december 2023

Dagsspa och lunch. Fantastisk service. Fantastisk mat. Väldigt trevlig personal. Vi hade råkat få felbesked om när spaet öppnade och var där en timme tidigare. Vi fick ändå komma in och blev mer än väl bemötta. Kan starkt rekommendera.

Datum för vistelsen: december 2023
Tack David A
Omdömet skrevs 12 november 2023

Rummet var fantastiskt, mysigt, rent och fräscht.
Resten var en mardröm för det här priset!
Lunchen var kall, värmen de stod på kan omöjligt räcka för att hålla maten varm! Det fanns inga skyltar som berättade vad som fanns på det kalla under lunchen, vi fick leta rätt på en personal som fick förklara vad de olika rörorna och såserna innehöll, vilka smaker det va på de olika sillrörorna osv.
När vi kom till spa vällde det in människor, en liten bubbelpool som rymde fyra personer och en infinity pool som rymde ca 15-20 pers Max
Där barn gjorde bomben från kanten och de flesta vuxna hade alkohol och var fulla med en extrem ljudnivå.
Innefatta en liten pool samt en mineralpool, bastu, alla var fulla med människor, igen alkohol som spilldes och höga konversationer mellan fulla människor.
Det va alldeles för många för att få plats och njuta av detta lilla spa.
Middagen var smaklös! Varken förrätt eller varmrätt var varma och det smakade absolut ingenting, vi kunde inte äta upp.
Frukosten efter var det samma problem med det varma, allt som skulle vara varmt var kallt. Omöjligt att den varma plattan i bänken kan hålla värmen.
Priset för detta är helt galet! När vi checkade ut fick vi inte ett leende eller ens frågan, hur har ni haft det? Eller hoppas ni får en fortsatt fin dag.
Åker härifrån och kommer aldrig åka tillbaka och jag rekommenderar ingen att betala pengar för mat och spa på detta ställe! Välj ett annat spa!

Datum för vistelsen: november 2023
Tack Anna A
Omdömet skrevs 13 september 2023

Jag och min Bästa Väninna skulle åka och vila upp oss på detta Spa hotell och vart så hemskt och dålig service från Hotellet och restaurangens sida. Vi är Mycket Förvånade att denna Dåliga behandling som Vi fick av både chefen och serveringspersonalen i matsalen. En av servitörerna va från Barcelona han gav oss bra och mycket fin fin service.. Sviten va inte ordentligt städad och det va getingar på Balkongen och flugor i matsalen. Jag vill ge Spat och flickorna där Malin som va fantastisk med sina behandlingar Stort PLUS från mig och min väninna och den övriga personalen i Spat va helt underbara och gav Mycket God Service Spat får Mycket Väl Godkänt. Hotellet och dess hemska Behandling av vår Vistelse är jag inte färdig med Än. Det blir en rapport Skriven. Fick en rutten räksallad som kompensation och min väninna fick en påse med gratis prover från Spat som Chefen va och hämtade där kom dom lätt undan . Men En Rapport är skriven inom kort. Jag har Goda kontakter med Media.

Rumstips: Utsikten, och maten va väldigt bra, SPa avdelningen va det Bästa på hela Vistelsen och den underbara Spa personalen får Högsta betyg av oss.
Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste med vänner
Tack hog76
Omdömet skrevs 4 augusti 2023 från mobil enhet

Orbaden konferens och spa är alltid en fantastiskt trevlig upplevelse. Omgivningen är magisk då hotellet är beläget alldeles vid Ljusnan och utsikten tar andan ur dig. Det som ändå mest av allt sticker ut är personalens fina familjära bemötande som gör att du känner dig välkommen.
Maten som i stora delar är lokalproducerad och av hög kvalitet är alltid vackert och smakfullt serverad och till det finner du en diger vinlista där du hittar det mesta du kan vilja ha. Hotellets spa-avdelning är liten men fräsch och är väl underhållet.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack Inspire64931501423