Rummet var fantastiskt, mysigt, rent och fräscht.
Resten var en mardröm för det här priset!
Lunchen var kall, värmen de stod på kan omöjligt räcka för att hålla maten varm! Det fanns inga skyltar som berättade vad som fanns på det kalla under lunchen, vi fick leta rätt på en personal som fick förklara vad de olika rörorna och såserna innehöll, vilka smaker det va på de olika sillrörorna osv.
När vi kom till spa vällde det in människor, en liten bubbelpool som rymde fyra personer och en infinity pool som rymde ca 15-20 pers Max
Där barn gjorde bomben från kanten och de flesta vuxna hade alkohol och var fulla med en extrem ljudnivå.
Innefatta en liten pool samt en mineralpool, bastu, alla var fulla med människor, igen alkohol som spilldes och höga konversationer mellan fulla människor.
Det va alldeles för många för att få plats och njuta av detta lilla spa.
Middagen var smaklös! Varken förrätt eller varmrätt var varma och det smakade absolut ingenting, vi kunde inte äta upp.
Frukosten efter var det samma problem med det varma, allt som skulle vara varmt var kallt. Omöjligt att den varma plattan i bänken kan hålla värmen.
Priset för detta är helt galet! När vi checkade ut fick vi inte ett leende eller ens frågan, hur har ni haft det? Eller hoppas ni får en fortsatt fin dag.
Åker härifrån och kommer aldrig åka tillbaka och jag rekommenderar ingen att betala pengar för mat och spa på detta ställe! Välj ett annat spa!