Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Härlig lunch i underbar miljö.”

Restaurang Fågel Blå
Rankad som nr 3 av 6 Restauranger i Degerhamn
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Härlig lunch i underbar miljö. Vi åt vegetarisk lufsa resp stekt strömming. Bara så gott. Tänk att få fiskrätten riktigt varm direkt från köket. Trevlig och hjälpsam personal.

Datum för besöket: september 2020
Tack gunnarruberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (38)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 38 omdömen

Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Vi besökte Långe Jan och prickade in lunchtiden samtidigt. Miljön är vacker, men priserna något i överkant. Räkmackan var rejäl, men inte värd priset (130 sek)

Datum för besöket: juli 2020
Tack jakobramso
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

God mat, trevlig personal! Det var många personer där, sittplatser finns både ute och inne. Personalen sa till då personer stod för tätt i kön vid beställning av mat!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Brielin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2020

Maten var god och det var luftigts mellan borden så här i dessa tider. Det var mycket folk men kändes ändå inte trång5.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 164olines
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2019

Vi kom dit och trodde att det var risk att vi var sent ute klockan var 15:15 på söndagseftermiddagen, skördefesthelgen. Men nej då, på skylten stod det att köket stänger kl. 16:00, puh vilken tur! Bestämmer vad vi ska äta och går fram till disken för att beställa, "köket har stängt" säger tjejen i kassan! Ja men det står 16:00 på skylten säger vi...nä köket har stängt men ni kan ju ta en macka!
Vi åkte till ett annat matställe...... Såååå dåligt!

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Ann F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Fågel Blå tittade också på

Degerhamn, Kalmar län
 
Degerhamn, Kalmar län

Besökt Restaurang Fågel Blå? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt