Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Hotel”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Hacienda Guachipelin
Rankad som nummer 4 av 7 hotell i Rincon de La Vieja
Omdömet skrevs april 25 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Taureg1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jose b, Manager på Hacienda Guachipelin, svarade på det här omdömetSvarade maj 4 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 437)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

631635 av 1 437 omdömen

Omdömet skrevs april 18 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack julie_anela
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jose b, Manager på Hacienda Guachipelin, svarade på det här omdömetSvarade april 26 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 16 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Avoid rooms near the front desk/restaurant as traffic of guests will be a bit of a hassle.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Johnny E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jose b, Manager på Hacienda Guachipelin, svarade på det här omdömetSvarade april 26 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 15 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Splurge for superior rooms well worth the expense!
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Dalvay
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jose b, Manager på Hacienda Guachipelin, svarade på det här omdömetSvarade april 16 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 12 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Kirsten S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jose b, General Manager på Hacienda Guachipelin, svarade på det här omdömetSvarade januari 1 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Rincon de La Vieja
5,6 km bort
Buena Vista Lodge&Adventure
Buena Vista Lodge&Adventure
Nr 3 av 7 i Rincon de La Vieja
531 omdömen
11,7 km bort
Canon de la Vieja Lodge
Canon de la Vieja Lodge
Nr 5 av 7 i Rincon de La Vieja
310 omdömen
39 km bort
Celeste Mountain Lodge
Celeste Mountain Lodge
Nr 1 av 5 i Bijagua de Upala
774 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
33,1 km bort
Andaz Costa Rica Resort At Peninsula Papagayo
24,3 km bort
Hilton Garden Inn Liberia Airport
17,5 km bort
Blue River Resort & Hot Springs
Blue River Resort & Hot Springs
Nr 1 av 7 i Rincon de La Vieja
1 030 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hacienda Guachipelin? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hacienda Guachipelin

Adress: Rincon de la Vieja National Park, Rincon de La Vieja, Costa Rica
Telefonnummer:
Region: Costa Rica > provinsen Guanacaste > Rincon de La Vieja
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 4 av 7 hotell i Rincon de La Vieja
Prisklass: 688 kr - 1 652 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hacienda Guachipelin 3*
Antal rum: 54
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hacienda Guachipelin. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hacienda Guachipelin Hotel Rincon De La Vieja

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt