Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 179)
Filtrera omdömen
1 181 resultat
Medlemsbetyg
542
438
113
54
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
542
438
113
54
34
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 181 omdömen
Omdömet skrevs 31 maj 2017

Mycket bra läge med väldigt trevlig atmosfär fräscha rum med sköna sängar och en magisk takterrass samt innergård . För oss ingick frukost som även den var toppen vi kan starkt rekommendera detta hotell till alla !

Bodde här: maj 2017, reste som ett par
Tack jockejps
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Grissel B, Front Office Manager på Hotel Beverly Terrace, svarade på det här omdömetSvarade 2 juni 2017
Google-översättning

Thank you so much for your feedback and recommendation. We hope to see you again!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2016

Ett mycket trevligt och charmigt hotell i ett mycket bra läge i Beverly Hills, hotellets personal var mycket trevliga och hjälpsamma,frukosten på hotellet var en enkel continental frukost men fräsch. Frukostmatsalen var samma som Cafe o Restaurang AMICI som också hade mycket god mat från det Italienska köket även denna personal var mycket trevliga. Hela hotellet kändes så familjärt.

Bodde här: december 2016, reste som ett par
Tack Jörgen E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
William S, Manager på Hotel Beverly Terrace, svarade på det här omdömetSvarade 18 december 2016
Google-översättning

It was a pleasure to serve you, we are so happy to read that you enjoyed your experience and hope to welcoming you again soon.

William Strickland
Hotel Manager
manager@hotelbeverlyterrace.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2016

Hotellet var över förväntan. rent och fräscht! mysig innergård där man kunde äta frukost. bra restaurang vid hotellet som jag varmt kan rekommendera! superbra ställe med superbra läge! ligger väldigt nära alla sevärdheter,

Bodde här: september 2016, reste som ett par
Tack Sandybellan88
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
William S, Manager på Hotel Beverly Terrace, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2016
Google-översättning

It was a pleasure to serve you, we are so happy to read that you enjoyed your experience and hope to welcoming you again soon.

William Strickland
Hotel Manager
manager@hotelbeverlyterrace.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2016

Trevlig personal och bra läge nära West Hollywoods stora nöjesutbud. Bra frukost ingår men parkering kostar. Vårt rum var tyst men väldigt litet och beläget på övervåningen. Eftersom hiss saknas kan det bli tungt att bära väskorna uppför trappen.

Bodde här: september 2016, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 653tommyw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
William S, Manager på Hotel Beverly Terrace, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2016
Google-översättning

It was a privilege having you as our guest, we hope you visit us again soon.

William Strickland
Hotel Manager
manager@hotelbeverlyterrace.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2016 från mobil enhet

Bästa läget i LA.
Nära till allt. Parkering 18$ pr/day
Rent, bra personal och frukosten, den är på riktigt och ingår.
Mörkt bröd som är varmt när det kommer kl 7.
Varma croaissanter gudomligt goda dom med kräm i, finns fler sorter.
Takterrass där man kan sola.
Om möjligt försök få rum på bottenplan super mysig uteplats.
Saknar dock det dom haft tidigare, kaffetermosar som stått i trädgården.
Från början fanns det pool här nu är den uteplats.

Bodde här: augusti 2016, reste med vänner
Tack Caruttah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
William S, Manager på Hotel Beverly Terrace, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2016
Google-översättning

Thank you so much for your feedback, we truly appreciate it and hope to welcoming you again soon.

William Strickland
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen