Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“definitely for young people”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Aloft Rogers-Bentonville
Rankad som nummer 12 av 21 hotell i Rogers
Omdömet skrevs april 29 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Derek S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (290)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

231235 av 290 omdömen

Omdömet skrevs april 29 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack CometFrogs_11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 19 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: As for a northwest room - they will be more quiet. Northeast can be pretty noisy from freeway noise ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack swaynewilson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 11 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Vaibhavnaik
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 10 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Loren R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Rogers
1,5 km bort
Country Inn & Suites By Carlson, Bentonville South
1,6 km bort
Embassy Suites by Hilton Northwest Arkansas
1,6 km bort
Hyatt Place Rogers/Bentonville
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1,6 km bort
Homewood Suites Bentonville - Rogers
0,2 km bort
Holiday Inn & Suites Rogers - Pinnacle Hills
2,5 km bort
Doubletree Suites Bentonville
Doubletree Suites Bentonville
Nr 1 av 21 i Bentonville
786 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Aloft Rogers-Bentonville? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Aloft Rogers-Bentonville

Adress: 1103 S 52nd St, I-540 - Exit 83, Rogers, AR 72758-8611
Telefonnummer:
Region: USA > Arkansas > Rogers
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 6 av Affärshotell i Rogers
Prisklass: 762 kr - 2 302 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Aloft Rogers-Bentonville 3*
Antal rum: 130
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Aloft Rogers-Bentonville. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Aloft Rogers-Bentonville Hotel Rogers

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt