Linda
Pargas, Finland

Amigos Para Siempre

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 2 mars 2020
Trevligt hotell med vänlig personal. Buffetrestaurangens mat var mångsidig och god, a la carte restaurangerna gillade vi inte så mycket, fanns inget där för barn att välja. Jessica i buffetrestaurangen var underbar, alltid tid för alla gäster. Vår dotter gillade henne massor. Aktivitesteamets engagemang var toppen, vi deltog dock endast i vattenjumppa och Kids Club. Tack till Martina, Jenifer, Baby Face med flera för att ni varje dag är så glada. Självständighetsfesten samt festen för barnen som vi deltog i var trevliga. Städservicen i rummet fungerade varierande, ibland var vi utan handdukar, vatten, sopkorg, täcken efter att det var städat, men rummet var rent och städerskan vänlig. Poolområdet var jättebra, vår dotter älskade att simma där. Folk reserverade solstolar jättetidigt varje morgon och kanske inte alls använde dem, det var frustrerande. Stranden var fin, stora vågor att hoppa i.
Resetyp: Reste med familjen
2 372
1 056
49 av 4 449 omdömen
Omdömet skrevs 25 februari 2020

Hotellet är catfish. Man får inte rummen som är på bilderna. Det är inte dåligt men inte bra heller. Duger helt enkelt men det som gjorde det var nog de som jobbade med animation team Kevin, Alice, Martina, Rafael, miguel baby face, Jennifer, Dora, shaggy, Joanna,

Tack mimra1
Omdömet skrevs 24 februari 2020

Hotellet ser finare ut på bilderna, speciellt rummet. Inte superfräscht men helt ok. Höjdpunkten var nog animation team Johanna rafi
Martina giada
Baby Kevin
Alice Miguel
Chamo and dj shaggy

.........

Restyp: Reste med vänner
Tack Mimrosa
Omdömet skrevs 23 december 2019

2 underbara veckor på Viva! Ett mysigt och fräscht hotell . Trevlig personal och god mat för att vara all inclusive. Det bästa var animation team. Stort tack till Belkis, Capriano, Juando, Jessica, Nicolas, Amanda, Baby Face, El Chamo, Jennifer, Giada! 🖤
Roliga aktiviteter varje dag, fantastiska shower och underhållning. Utan dem hade inte vistelsen varit så kul. De jobbar riktigt hård för att göra gästerna glada och nöjda. Grandes applausos!!👏👏

Datum för vistelsen: december 2019
Tack Fatso42
Omdömet skrevs 18 december 2019 från mobil enhet

Trevligt hotell ca 10 minuters strandpromenad från centrala Cabarete.
Bra a la carte restauranger som ingår i all inclusive.
Helt okej buffé, fanns alltid något som passade.
Trevlig och leende personal.
Sängarna något hårda för en rejäl karl men efter några nätter hade man vant sig.
Skulle kunna tänka mig att återkomma.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack 943christerp
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet

Hotellet har trevlig personal.
Överlag dålig engelska men med lite halvtaskig spanska klarar man sig bra.

Maten är knappt ok, frukosten är bra.
Omelettkock finns, frukosten saknar inget.

Annars är maten tråkig och smaklös.
Finns inget avsett för barn såsom spagetti, pommes och Nuggets på kvällarna.
Har du kräsna barn blir det problem.

Jättegod frukt finns, melon, passionsfrukt, bananer och papaya. Salladsbaren är också bra.

Det finns en snackbar med hamburgare och pommes, den duger.

Serveringen fungerar undermåligt inte alltid man får dricka till maten utan man får gå och hämta själv.

Rummen är spartanska, finns ingen kyl.
Bara två stolar, vi var 4.
Finns endast två dubbelsängar, har du två barn med så får de dela säng.
Det är iofs inte så farligt men för tonåringar kan det vara katastrof.

Städningen var bra och det städades varje dag.

Datum för vistelsen: december 2018
2  Tack jesstravelandeat