Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (72)
Filtrera omdömen
72 resultat
Medlemsbetyg
64
8
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
64
8
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 72 omdömen
Omdömet skrevs 3 juli 2022 från mobil enhet

Somnar snart gott i mysig stuga. Vi har hunnit med promenad till Skånes högsta utkiksplats, geocashing, grillmiddag och vedeldad bastu. Vi och barnen är mycket nöjda! Stugan och övriga lokaler är välstädade och fräscha och personalen mkt trevlig! Hit kommer vi gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack skateah
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 juli 2022 från mobil enhet

Trevligt vandrarhem med mysiga stugor och en charmig bastu med utsikt. Bra städade rum och mycket fika i Cafeterian. Passar för dig med hund eller barn då det finns mycket plats. Trevlig personal är det också! Rekommenderas!

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack lullwek
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 juli 2022 från mobil enhet

Efter en dags underbar vandring på Skåneleden kom vi trötta och varma fram till denna oas. I Caféet fanns god hembakat fika, kall dryck och kaffe vilket var precis vad vi behövde just då. Boendet var ombonat, fräscht, hade sköna sängar, frukosten var omtänksamt förberedd till oss och allt vi behövde fanns där (till och med torkvinda, låneskor, sällskapsspel och böcker). Vi lämnade Klåveröd mätta, utvilade och redo för nästa vandringsdag.

Rumstips: Kom i tid så ni hinner med att fika i Caféet
Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack annikawilst
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 juni 2022

En fin miljö att koppla av i efter en dags vandring. Pernilla och hunden Elon var ytterst vänliga och tillmötesgående. Kakan till eftermiddagskaffet var toppen och kvällens bratwurst med surkål smakade utmärkt. Sedan sov vi gott i sköna sängar.

Datum för vistelsen: juni 2022
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack evagoran
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 juni 2022

Väldigt fräscha och fina rum i vandrarhemmet och även stugorna. Underbar miljö och nära till fina vandringsleder. Vi firade en 50-åring och alla från 79-9 hade en mysig och rolig helg uppe på Söderåsen. Tillmötesgående personal gjorde bokning och arrangerande av firandet superlätt! Vi återkommer gärna!!

Datum för vistelsen: juni 2022
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack 896ulrikaa
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Pernilla Colhag, Ägare på Klåveröds Logi & Café, svarade på det här omdömetSvarade 18 juni 2022

Härligt att höra att ni hade en bra helg. Välkomna åter.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen