Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Beautiful and Cozy Cottage”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
2 sovrum, 2 badrum, för 11
Wasaga Beach, Ontario

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Alainpoth ...
Kanata, Kanada
Nivå 5 Skribent
64 omdömen
31 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 52 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 30 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 1 2018
Thank you for your review - it was a pleasure to have you stay, hope to see you again!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
woncoldch ...
Nivå 3 Skribent
9 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 25 2018
Thank you for the spectacular review. Your family is lovely and we're happy that you enjoyed your stay. Great suggestion, perhaps we'll add a gas BBQ as well to allow guests their preference. You left the place immaculate, thank you, will gladly host you again. Lori and Rocco
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Global757 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 16 juli 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 19 2018
Thanks so much for your kind words, we are thrilled you enjoyed your stay and hope we can bring a little Wasaga into your life again soon!

Best regards,
Rocco and Lori!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Sue P
1 omdöme
Omdömet skrevs 10 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 14 2018
Happy to help make your stay comfortable. Thank you and hope to host you again soon. Be well.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jul 12 2017
It was our pleasure to have you stay at our place, thanks for the kind words and see you again soon! :) (Rocco & Lori)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt