Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Omdöme om Bistro& Cafe Valvet

Bistro& Cafe Valvet
Rankad som nr 7 av 34 Restauranger i Sigtuna
Certificate of Excellence
Kök: Café
Restauranginformation
Omdömet skrevs 10 juli 2020 från mobil enhet

På Valvet så serverar man god mat i skön miljö. Trevlig personal som var mycket hjälpsamma. Går gärna hit igen!

Datum för besöket: juli 2020
Tack MorganO69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (126)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 126 omdömen

Omdömet skrevs 6 juli 2020

Vi blev ganska besvikna på maten, en rätt var kall, några hade grus i sin pasta och dem glömde bort ena beställningen så vi fick vänta en längre stund mellan beställningarna, ( var ett större sällskap)
För dyrt för sådan Kvalite.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack juliasU6719CQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2020

Mitt i restaurangen finns det bord för större sällskap (höga barstolar) och vid fönstren finns "vanliga" bord och stolar för 2 pers. Vi beställde vid kassan, trevlig och glad personal. Vi beställde köttbullar med potatismos, lingon och gurka 179:- och Högrevsburgare med pommes 189:-. Servitören kom med maten efter ca 10 minuter och båda rätterna fick mer än godkänt. Maten var mycket fint upplagd och var toppengod!

Datum för besöket: juni 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack storasysterhelena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2020 från mobil enhet

Hittade hårstrån i maten! Mycket dåligt! Annars smakade maten bta men detta förstörde allt och gjorde mig illamående!

Datum för besöket: januari 2020
Tack O8834JHdanielc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2019 från mobil enhet

Riktigt bra och vällagad mat. Snabb och bra service. Rekommenderas mycket varmt! Hit vill vi tillbaka!

Datum för besöket: oktober 2019
Tack 537g_ranh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bistro& Cafe Valvet tittade också på

Sigtuna, Sigtuna Kommun
Sigtuna, Sigtuna Kommun
 
Sigtuna, Sigtuna Kommun
Sigtuna, Sigtuna Kommun
 

Besökt Bistro& Cafe Valvet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt