Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sigtuna Stadshotell
Visa priser
Gillar du att spara pengar? Vi söker igenom upp till 200 webbplatser för att hitta de lägsta priserna
Hotell i närheten
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (98)
Filtrera omdömen
98 resultat
Medlemsbetyg
61
25
7
2
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
61
25
7
2
3
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
1318 av 98 omdömen
Omdömet skrevs januari 28 2017 från mobil enhet

Firade makens födelsedag på superfina Sigtuna Stadshotell. Finaste rummet någonsin! Badrum med badkar, ställbara sängar och vidunderlig utsikt över Mälaren. De hade till och med ordnar gnistrande solsken denna januarihelg! Även frukosten var kanon, bästa baconen jag har ätit. Rekommenderar dock inte kvällsrestaurangen. Väldigt god och vällagad mat, men service under all kritik, tyvärr.

Bodde här: Januari 2017, reste som ett par
2  Tack Josefin L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 18 2016

Ett riktigt trevligt hotell! Stilen är gammaldags, som sig bör i en idyll som detta! Hotellet ligger med en härlig utsikt över vattnet, men ändå mitt i centrum bara ett stenkast från gågatan med mysiga butiker och restauranger.

Rummet var välstädat och mycket fräscht. Sängarna är sköna och allt man kan önska sig fanns på rummet.

Det fanns ett litet spa, med ett badkar för 2-3 personer och en bastu. Detta spa fick man boka mot en avgift för en timme.

Middagen var väldigt bra och vi åt i en trevlig miljö. Frukosten morgonen därpå var helt ok. Utbudet på frukostbuffén var inte gigantiskt, men det som fanns var gott och kvalitativt.

Sammantaget är detta ett hotell jag varmt skulle rekommendera.

  • Bodde här: December 2016, reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Yourguest16
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 19 2016 från mobil enhet

Min fru och jag önskade bara få ett miljöombyte och vila ut och det fick vi verkligen, och mer därtill.
Kändes nästan som hemma i bemötande och sena lunchen med magisk hummersoppa och Chablis, senare 5-rätters med vin paket, aromabadet med smoothie och frukttallrik samt den så omtänksamma personalen gör att vi mer än gärna kommer tillbaka. Ladda elbilen fungerade också och rummet underbart med sängar som tom min rygg älskade.
Kul med kuddmeny!

Bodde här: November 2016, reste som ett par
Tack EvaChroisty
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 4 2016 från mobil enhet

Hade en tvådagars konferens, hjälpsam personal, bra lokaler, bra mat utom sista lunchen. Sista lunchen var mycket väl presenterad både förrätt och varmrätt, även om det kändes lite udda med ägg till en caesarsallad, varmrätten var dock rena katastrofen, enligt uppgift skulle det vara biff min bestod till 90% av fettslamsor, skamligt att en sådan anrättning får lämna köket. Om restaurangen vore min skulle kocken åkt ut med öronen före, pinsamt, tur att jag inte var hungrig.....

Bodde här: November 2016, reste i arbetet
Tack Andy_of_Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 1 2016

allt var till största belåtenhet och maten var utmärkt, historik som Sveriges minsta 5 stjärniga hotell från 1909. Sigtuna erbjuder en lång strandpromenad vid vattnet. Vi var där på nyårs fest 2015. Vi fastnade nog för maten som var det bästa men även rummet var absolut toppskick, trevliga och lugna.

Tips för att välja rum: utsikt över Mälaren
  • Bodde här: December 2015, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Hazze E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen