Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket trevligt och charmigt hotell”
Omdöme om Sigtuna Stadshotell

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 6 sidor till!
Sigtuna Stadshotell
Rankad som nummer 2 av 6 hotell i Sigtuna
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs oktober 8 2016

Är ett anrikt och klassiskt stadshotell i en idyllisk och vacker liten stad. Hotellet är litet, men rummen rymliga med väldigt sköna sängar. Personalen hjälpsam och trevlig. Utmärkt frukost med bra kvalitet och bröd som bakats på hotellet. Maten i övrigt som vi serverades var bra, men inget utöver det man förväntar. Serveringspersonalen verkar vara relativt ny och lite osäkra i sin service. Bonus för den härliga utsikten från många av rummen.

  • Bodde här: Oktober 2016, reste i arbetet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Jogga_1964
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (87)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1216 av 87 omdömen

Omdömet skrevs oktober 7 2016 från mobil enhet

Åt en särskilt speciell middag här en lördag i oktober.

Maten smakade mycket bra och miljön var helt gudomlig.

Servicen fungerade på ett bra sätt och vi alla som var tillsammans njöt.

Kan rekommenderas för familjesammankomster.

Anna & Stefan

Bodde här: Oktober 2016, reste med familjen
Tack Stefan S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 15 2016

Hade en jättefin upplevelse på Sigtuna Stadshotell, har verkligen ingenting att anmärka på. Fantastiskt trevlig personal, underbar middag och frukost och superfint rum! Uppskattade särskilt badkaret i gammaldags stil och lugnet som rådde i och runt hotellet. Hoppas komma tillbaka inom kort!

  • Bodde här: Juni 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack CeciliaSweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 14 2016 från mobil enhet

En fantastiskt avslappnande vistelse! Så otroligt fint och mysigt! Sköna sängar, härliga detaljer på rummen, trevlig personal och en familjär stämning. Maten var toppenbra och frukosten väl värd att sitta vid i två timmar.
Jag kommer tillbaka!

Bodde här: Juni 2016, reste med vänner
1  Tack emgr1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 7 2016

Jag och mitt sällskap bodde i standardrum och åt middag och frukost på hotellet. Sammantaget hade vi en mycket trevlig vistelse – god mat och vacker, lugn miljö – men det finns några småsaker som trots allt gjorde att vi inte var översvallande i vårt betyg. För det första var vårt rum väldigt litet och badrummet var minimalt. Vi är ganska små och smala, men hade man varit det minsta över standardvikt eller längd hade det varit svårt att röra sig i badrummet och framför allt att duscha. Vi var inte heller helt nöjda med middagen. En av oss tog blomkål till förrätt, slätvar till huvudrätt och rabarber till efterrätt och de två förstnämnda rätterna var mycket bra. Efterrätten, och framför allt glassen, dock mjäkig i smaken. Den andra av oss åt kalv till huvudrätt och passionsfruktsdessert och hon upplevde att båda rätterna var lite smaklösa. Inte riktigt vad man förväntar sig av ett så bra hotell. Frukosten var inte heller något över det vanliga. Goda, varma frallor, men någon typ av fruktsallad/kompott och färskpressad juice hade höjt betyget. Och varför inte våfflor och/eller pannkakor? Ett sista litet minus var att rummen var relativt lyhörda. Som sagt, vi hade en mysig helg på hotellet men kan trots att vi vill inte sätta högsta betyg.

Tips för att välja rum: Kolla storleken på badrummet innan ni bokar!
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2016, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack cillasjoblom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Sigtuna
Sigtunastiftelsen
Nr 4 av 6 i Sigtuna
65 omdömen
Görvälns Slott
Nr 1 av 2 i Jarfalla
401 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Hotell Kristina
Nr 1 av 6 i Sigtuna
102 omdömen
Norrmalm
Lydmar Hotel
Lydmar Hotel
Nr 1 av 154 i Stockholm
614 omdömen
Norrmalm
Grand Hotel
Grand Hotel
Nr 4 av 154 i Stockholm
2 172 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Sigtuna Stadshotell? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Sigtuna Stadshotell

Adress: Stora Nygatan 3, Sigtuna 19330, Sverige
Region: Sverige > Stockholms län > Sigtuna
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Spa Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 2 av 6 hotell i Sigtuna
Prisklass: 1 313 kr - 2 643 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Sigtuna Stadshotell 5*
Antal rum: 26
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Sigtuna Stadshotell. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Stadshotell Hotel Sigtuna

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt