Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (115)
Filtrera omdömen
115 resultat
Medlemsbetyg
53
46
14
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
53
46
14
2
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 115 omdömen
Omdömet skrevs 5 april 2019 från mobil enhet

Två dagars ledarskapsutveckling med en internationell grupp. Allt har fungerat superbra och servicenivån är riktigt bra. ALLA i personalen hälsar på en, bara en sådan sak. Kan verka futtigt att ta upp men det är en av sakerna som gör att man känner sig välkommen. Fantastiskt god mat och servering. Det finns inga problem bara lösningar. Underbar omgivning och extra plus för miljötänket som verkar genomsyra det mesta av verksamheten. Rummet är något små, men man - i alla fall jag- sover som en drottning i den upphöjda sängen. Hit vill vi komma tillbaka. Och det ska vi. Vi ses i juni !

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack Tesslan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2019 från mobil enhet

Trevligt konferenshotell med serviceinriktad personal. Fina konferensrum med allt vad man kan önska sig. Själva hotellrummen är relativt små, men antar att man inte spenderar så mycket tid där.
Maten är bra. Den enda man direkt kan ha åsikter om är att utcheckning är redan kl 09.00. Då man betalar rätt mycket är detta ngt som absolut borde ändras.

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack Hallafors_Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 december 2018 från mobil enhet

Mycket trevlig och välordnad konferensanläggning. Alla konferensrum är välutrustade med all teknik du behöver och har mysig och trevlig inredning. Det finns rum i alla storlekar, får både mindre och större grupper.
Restaurangen serverar mycket bra mat och fikabuffen får man inte missa.
Vi var här under en dag och sov inte över, så hotelldelen kan jag tyvärr inte tycka till om.
Vi kommer att komma tillbaka hit!

Datum för vistelsen: december 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack CharlotteA72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2018 från mobil enhet

Vi köpte ett prisvärt paket på lets deal. Vi fick tillgång till rummet tidigare. Rummet var litet men trevligt. Det serverades mycket gott eftermiddagsfika. Spaavdelningen var inte stor men mysig. Härligt att sitta ute i jacuzzin och se solen gå ned. Vi saknade dock en pool att simma i. Trerättersmiddagen som serverades var helt fantastisk liksom frukosten dagen därpå. Servicen var genomgående mycket bra.

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste med vänner
1  Tack 978marianneh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 september 2018

Om du äger ett hotell så åk på studiebesök hit! Fantastiskt trevlig personal i såväl reception, restaurang och vill ni skämma bort er med en massage så rekommenderar jag "relax massage" 10/10 i betyg. Kommer definitivt tillbaka.

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
1  Tack Jan M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
L8ttas, Chef på Sigtunahöjden Hotell & Konferens, svarade på det här omdömetSvarade 19 september 2018

Tack för dina fina feedback, den gläds vi över och tar till oss! Förmedlar även vidare till all personal. Välkommen snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen