Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Stora Brännbo Konferens & Hotell
Hotell i närheten
Sigtunastiftelsen(Sigtuna)(Mycket prisvärt!)
143 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Best Western Arlanda Hotellby(Arlandastad)(Mycket prisvärt!)
111 US$
107 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
148 US$
121 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
95 US$
86 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
First Hotel Arlanda Airport(Arlandastad)(Mycket prisvärt!)
120 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Det finns ingen tillgänglighet hos våra partner på dina datum
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Det finns ingen tillgänglighet hos våra partner på dina datum
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Det finns ingen tillgänglighet hos våra partner på dina datum
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (58)
Filtrera omdömen
58 resultat
Medlemsbetyg
24
24
9
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
24
24
9
1
0
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
1722 av 58 omdömen
Omdömet skrevs juli 12 2016

Hyfsat konferenshotell - "duger väl" var känslan. Mycket enkla rum men rent och fint. OK (men inte mer även om dom hade ambitioner) mat inklusive frukost. Bra mötesrum. Personalen tillmötesgående och hjälpsamma. Men om prisvärt-aspekten ska vägas in... Sådär. Svag 3;a.

  • Bodde här: April 2016, reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack nystedt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 7 2016

Personalen på Stora Brännbo är supertrevlig och fick mig att känna mig som hemma. De hjälpa mig att boka bord till en god trerätters och tipsade mig om passet Jumping Fitness i gymmet (skoj!). Hotellet ligger bra till i Sigtuna med gångavstånd till Storagatan.

Tips för att välja rum: Det finns familjerum för de som reser med barn.
  • Bodde här: Februari 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack placesihaveseen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 10 2015 från mobil enhet

På det alltid lika trivsamma Stora Brännbo har de kanske inte de största rummen, men det är snyggt, fräscht och de har fantastiska sängar, sover alltid väldigt gott. Personalen är kanon, tillmötesgående och konferensdelarna håller väldigt bra standard. Låt vara att byggnaderna är tråkiga men det är ju insidan som räknas och den är toppen!

Bodde här: December 2015, reste i arbetet
Tack Patrik A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 6 2015

Rummet helt ok, rent o fräscht men något trångt. Personalen otroligt tillmötesgående och ordnade efter våra önskemål på ett föredömligt sätt. En mycket bra frukost med rikligt utbud och hög kvalitet. Hann tyvärr inte testa gymmet o bubbelpoolen.

  • Bodde här: December 2015, reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Cilla K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 14 2015

Väldigt tråkiga rum i tråkiga byggnader. Jag betalade 1545 kr för en natt i ett enkelrum vilket är fruktansvärt dyrt för detta rum. Frukosten är i superklass som all mat som serveras här. Gymmet är också i toppklass och får nyttjas gratis av boende på hotellet. Det finns även en liten bubbelpool.

  • Bodde här: Oktober 2015, reste i arbetet
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack camilla128
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen