Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“"Great place to stay!", says family from Donegal ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
17 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
4 sovrum, 3 badrum, för 8
Nerja, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 17 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

SMcG1234
County Donegal, Irland
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 21 mars 2012 för en vistelse i november 2011
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: november 2011
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 2 2012
Thank You ! Shaun & Cora, so glad you enjoyed the villa, and the boys did as well, and everything was to your satisfaction, although it was a rush booking so late in the November, and as normal the weather was kind.
You must visit again in the summer time, to get the feel of Nerja, so the "boys can spend longer in the pool.

Best Regards To you All Malcolm.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Josema E
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
Omdömet skrevs 2 september 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 17 2018
Hi Adela

Thank you for your feedback.

I would love a dishwasher and we have looked at this sadly there is no where we could put it in the kitchen.

We have had problems with a burst water mains and that has caused a problem in the lower floor bedroom, however we have work being carried out during the winter months to hopefully rectify this.

I am happy you enjoyed your stay

Kind regards
Natalie .
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt