Lägenheten motsvarade inte alls den lägenheten som var på bilden när jag gjorde bokningen Det var nästan inte alls sol på balkongen. Besvikelsen var stor när vi kom till lägenheten och såg detta. Soffan som skulle fungera som dubbelsäng var sönder. Kökstillbehör var mycket bristfällig..
Kollat alla bilder o alla omdömen, så allt var som vi förväntat oss
Lägenheten har ju superläge, man har shoppinggatan i gamla stan utanför trappen o nära till restauranger o barer
Tillhörande parkering, vilket fanns för det mesta, men det var ju inte högsäsong
Men wifi skulle för det första köpas separat vilket inte framgår förrän man får papperen från ägaren, ingen katastrof i och för sig. Men det fungerade inte inne o kopplade ner hela tiden på balkongen där det i alla fall fungerade ibland
Så är ni beroende av wifi kolla med ägaren om han åtgärdat detta
Lägenheten ligger direkt innanför ingången vilket gjorde det väldigt smidigt att gå ut och in
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten? |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Sängar och madrasser | Kök och redskap |
Rent badrum | Andra lokaler och bekvämligheter |