Vi har nu återvänt till denna fantastiska plats och lägenhet. Vi har njutit varje dag på den solvända balkongen och skålat i Cava när solen går ner samtidigt som vi ser havet som glittrar. Promenaden till havet, som tar ca 10-15 min går på en slingrande stig i naturen, stranden är lång och omgiven av vackra klippor. Lägenheten ligger i ett välskött område men vackra blommor längs med husen, även den korta promenaden till poolen blir ett nöje. Lägenheten uppfyller alla våra förväntningar och är härligt inspirerad av Spanien.
En fantastisk lägenhet med utmärkt läge i Nerja. Rymlig och välskött med hög standard. Utsikten från altanen är magisk. Två sovrum med sköna sängar, vardagsrum och väl utrustat kök. Här finns både spis, ugn, micro, kyl, frys och tvättmaskin. Tv med internationella kanaler (bland annat SVT 1 o 2 samt TV4). Wi-fi med bra hastighet.
Området Oasis de Capistrano är mycket välskött och har en avspänd och lugn karaktär. Flera pooler varav en barnpool. Anläggningen är lummig och grön. I direkt anslutning till området ligger en akvedukt som också är startpunkten för en mycket fin promenadväg ner till stranden Burriana. Promenaden genom fruktodlingar tar ca 15 min.
Parkering för bilen finns ca 20 meter från lägenheten. Där finns också ett taxistopp.
Två utmärka mataffärer finns på 10 minuters gångavstånd.
Nerja är en härlig stad med många stränder och en genuin stadskärna. Stort utbud av butiker och restauranger. Vi har hyrt lägenheten vid två tillfällen helt enkelt för att den är så bra.
Att få sitta på den stora altanen i den ljumma morgonen och i stillhet äta frukost.
Att se på palmerna, de stora gräsytorna och poolen nedanför och en liten bit bort havet.
Det vill jag göra igen.
Vilket härligt ställe!
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar. Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.