En fin lägenhet som har allt och lite till. Fräscht och fint med alla bekvämligheter. Fantastisk omgivning och bara några minuters promenad till Burrianastranden. Lugnt läge. Bra kontakt med värden som skickade värdefull information i förväg. Snabb återkoppling om man undrar något. Helt perfekt och hit kommer vi gärna igen!
Precis hemkomna efter 5 dagar i Nerja och detta fantastiska resmål samt boende. Boendet hade allt.Nytt fräscht kök, två nya helkaklade badrum, två rejäla sovrum, fint allrum. Bra med stort kanalutbud ,stor fin tv, samt smidigt att kunna spela sin egna musik i sonosanläggningen!
Fantastiskt härlig stor uteplats med både sitt/solmöjlihheter och utsikt över poolen! Jättefin o välskött trädgård med apelsin o bananträd.
Bra säkerhet med grindar över hela området samt även vid dörrar/fönster!
Mikael har varit otroligt hjälpsam hela vägen. Har kunnat fråga honom om allt både rörande boende , taxi, restauranger mm och han har alltid svarat väldigt snabbt. Han har varit väldigt mån om
att vi ska trivas o ha det bra under hela vår vistelse!!
Boendet ligger väldigt nära Burriana stranden där det också ligger många restauranger.
Finns även en väldigt stor o fräsch mataffär Mercadona i närheten.
Det var smidigt o prisvärt o åka taxi , men nästa gång hyr vi nog en bil så vi kan vidga våra vyer än mer.
Vi återkommer väldigt gärna hit fler gånger!
Tack Mikael för allt!!!
Vi fick mycket bra information av Mikael hemskickat innan resan. Lägenheten låg jättebra i området, 10 steg till poolen. Massor av citron, apelsin och bananer träd i området. Luktade så gott på kväll från blommorna man satt ute. Härlig morgonpromenad till affären, som låg nära.
Vår dotter kom på besök, då fixade Mikael så vi fick extra handdukar. Lagom avstånd till gamla stan,
Mikael svarade snabbt på mail om man undrade något. Vi återkommer gärna, synd att det redan i bokat nästa år i oktober.
Den här lägenheten är en riktig 10-poängare som vi varmt kan rekommendera. Välutrustad och trivsamt möblerad. Mycket nära till härlig pool i vacker omgivning och endast fem minuters promenad till Burrianastranden.
Närhet till allt, strand, stad, pool etc. Perfekt boende för 2 vuxna par eller barnfamilj. bra värdfamilj, har gått att få tag på och fått svar fort. Kan varmt rekommenderas.
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar. Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.