Den här lägenheten är en riktig 10-poängare som vi varmt kan rekommendera. Välutrustad och trivsamt möblerad. Mycket nära till härlig pool i vacker omgivning och endast fem minuters promenad till Burrianastranden.
Närhet till allt, strand, stad, pool etc. Perfekt boende för 2 vuxna par eller barnfamilj. bra värdfamilj, har gått att få tag på och fått svar fort. Kan varmt rekommenderas.
Super fin lägenhet! Nära till strand och nära till mysiga restauranger. Perfekt boende för även lite yngre tjejer som ville blanda avkoppling med lite festliv. Även stor eloge till ägarna som kommit med fina tips om restauranger och uteliv! Har alltid varit kontaktbara. Rekommenderas starkt!
Mycket bra boende. Nära till stranden ca 5 minuter. Lägenheten är bra utrustad och väl städad. Toppen med pool vid lgh.
Hyresvärden är toppen.
Vårt andra besök i denna fina lägenhet, och inte det sista! Mycket fin och fräsch lägenhet med närhet till det man behöver för en härlig semester. Fint litet poolområde precis nedanför terrassen. Perfekt också med inhägnad egen parkering på gården. Väldigt hjälpsamma och trevliga värdar! Rekommenderar varmt detta boendemed