Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Utmärkt”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
30 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 2 badrum, för 5
Nerja, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 30 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Escape372 ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
“Utmärkt”
Omdömet skrevs 9 december 2018 för en vistelse i november 2018
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

En utmärkt fullt utrustat lägenhet, som passade oss 2 par som i handsken. Icke minst en förträfflig uteplats med gott om plats. 5 minuters promenad till havet och
15 minuter in till centrum.
Många sevärda platser i Nerjas närhet
Rekommenderas.

Datum för vistelsen: november 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 28 2019
Tack för era synpunkter och omdöme. Välkomna att höra av er om ni vill åka till härliga Nerja igen! Med vänlig hälsning, Micke och Sofie
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
gambrinus
Alingsås, Sverige
Nivå 3 Skribent
19 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
“Lugn omgivning med spatiösa utrymmen och en härlig altan i rätt väderstreck.”
Omdömet skrevs 25 november 2018 för en vistelse i november 2018
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Lucena 1 ligger bara 5 min, från Burriana Beach som kantas av ett flertal restauranger. Lika långt till närmaste Supermercado. En annan livsmedelsaffär med större utbud ligger 10 min. uppför gatan Calle Vélez Malaga. Gemensam pool nedanför altanen som är skyddad för insyn. En fläkt över dörren i varje rum. Lätt att på TV:n se svenska program. Köket är fullt utrustat för den som vill laga sin egen lunch eller middag. Två toa- och duschrum underlättar.

Datum för vistelsen: november 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 28 2019
Tack för att ni tog er tid att skriva om vår lägenhet. Det verkar som att ni också trivs hos oss. Välkomna att hyra igen om ni vill. Med vänlig hälsning Micke och Sofie
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
LoveTrave ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
“En perfekt liten semester”
Omdömet skrevs 16 november 2018 för en vistelse i november 2018
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Ett trevligt besök i Nerja vi har bott i en mysig lgh med ett perfekt läge nära stranden och gångavstånd till gamla stan. En perfekt liten semester

Datum för vistelsen: november 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 25 2018
Tack Karin, roligt att höra att ni trivdes i Nerja och vår lägenhet. Varmt välkomna nästa år! Med vänlig hälsning, Sofie och Micke
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Jenny W
Leamington Spa, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs 9 augusti 2020 för en vistelse i juli 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 20 2020
Hi Jenny, thank you very much for taking your time to share your opinion about Lucena 1. We are happy to hear that you are satisfied with the property, pool and the communication with us as landlords. Sorry to hear that the air condition did not worked as expected during the nights. Every room has its own temperature control and the system shuts down if the door to the room is opened. Maybe that´s why the cooling has not worked perfect. Thanks for your information, we will inform next guest about it. We would love to invite you and your family to Lucena 1 again. Take care. Sunny regards, Sofie and Mikael Laupa
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
linkeeley
Guildford, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 10 december 2019 för en vistelse i december 2019
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 15 2019
Hi Lin, thank you for taking the time to write about your experienses about Lucena 1. We are very grateful and happy to share your fantastic review. We would love to invite you to Nerja again and stay with us. We will buy a better baby cot until next time. We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year. Sunny greetings from Sofie and Mikael
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt