Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat”

The Waterfront Bar & Grill
Rankad som nr 55 av 1 160 Restauranger i Fuengirola
Certificate of Excellence
Prisklass: 1 US$ - 20 US$
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 24 juli 2017 från mobil enhet

Bra fish&chips, bra service men annars var det väl inte någon 10p. Ligger rätt så bra vid hamnen. Fin utsikt!

Tack Borko K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jane M, Owner på The Waterfront Bar & Grill, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2017
Google-översättning

Just wanted to say thank you for your review

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (514)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 514 omdömen

Omdömet skrevs 29 maj 2017 från mobil enhet

Mycket god mat och super service, tomatsoppa och
Svärdfisk, ett tips är att kolla era kvitto, dom erbjuder en flaska rioja grattis, men på kvittot så tar dom betalt för vinet, efter tillsägelse så rättade dom till notan.
Mycket trevlig personal

Tack balbin100
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2017 från mobil enhet

Ja jösses. Vad säger man. Ägarinnan och personal hur trevliga som helst.
Maten. Näst intill oätlig.
Läskiga burkräkor som fullständigt badade i Rhode Islandsås
Huvudrätt. Rostbiff.
Papperstunna torra "bitar", sås blomkål2 halva stenhårda poratisar
Listan kan göras väldigt lång.
Byt kock, sen är dom nog värda lite mer.
Läget är ett stort A.
Desserten var god. Cheesecake med mintchoklad.
Tyvärr inget återbesök här

Tack Agnetha H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jane M, Owner på The Waterfront Bar & Grill, svarade på det här omdömetSvarade 3 januari 2017
Google-översättning

i am very sorry you didn't enjoy your time with us .
we do English food that is what a prawn cocktail is prawns with a sauce ...
as for the roast beef you didn't ask for it to be cooked in a way you wanted you could have said you wanted it rare but you didn't it is very difficult to know what people want if they do not tell you . i spoke to you on new year eve and asked you if all was ok with every thing you told me you were happy your mother in law said she liked me and the starters. i even gave you the brandy on the house ... at no point did you tell any of my staff you were unhappy we had 60 people eating and had no complaints . its very hard to put things right it you dont say at the time . however i would say may be English food is not for you...

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2015 från mobil enhet

Väldigt oorganiserad personal men vänliga. Maten mycket ordinär, lämnar inget som helst intryck. Kommer aldrig att besöka detta ställe igen.

Tack Patrik R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jane M, Manager på The Waterfront Bar & Grill, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2015
Google-översättning

i am very unhappy that you felt we didn't know what we were doing but i am not sure you have the right place my staff all know what they need to be doing .

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2015 från mobil enhet

The Waterfront var inte mer än okej! Ingenting jag kommer att komma ihåg som ett bra restaurang besök, personalen var ganska sega o trötta på sina jobb kändes det som. Maten tog runt 40 minuter för 3 lätta rätter som hamburgare, fish and chips, och en mixtallrik, restaurangen kanske hade 8 andra gäster. Tyvärr så kommer jag inte komma tillbaka hitt på ett tag, det finns bättre restauranger i Fuengirola :/

Tack Patrick B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Waterfront Bar & Grill tittade också på

Fuengirola, Costa del Sol
Fuengirola, Costa del Sol
 
Fuengirola, Costa del Sol
Fuengirola, Costa del Sol
 
Fuengirola, Costa del Sol
Fuengirola, Costa del Sol
 

Besökt The Waterfront Bar & Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt