Kära Ulf Peter:
Först och främst tackar vi dig för din feedback och vi älskar att du har upprepat det för andra gången på vårt hotell. Det betyder att ditt första besök var mycket tillfredsställande.
Läser dina kommentarer vi är förvånade över att ditt obehag eller missnöje med vissa saker inte har rapporterats under din vistelse men när du har lämnat hotellet.
Respektera dina kommentarer om rengöringsfrågor som vi vill berätta om att gången granskade golvpigarna, var arken ändrad den 31: e, när sängarna sattes ihop, och sedan igen på dag 2 och 5. Hur vi annonserar, en gång var tredje dag. Jag förstår inte hur du säger att ingen förändring gjordes om 10 dagar.
När det gäller toalettartiklar vill vi berätta att vi anger att det finns gratis toalettartiklar, men endast vid ankomsten. De fylls inte på. Det betyder inte att om en klient är med oss i flera dagar och ber om det, kan vi leverera det.
Vi noterar också dina konstruktiva kommentarer om poolrensning och sängar för att förbättra sig i framtiden.
Poolområdet är ett område som vi anser vara privata (många gånger vill kunderna inte vara störda), även om vi regelbundet kolla det, liksom poolerna. Om du, enligt dig, inte var i gott skick, borde du ha rapporterat det och det skulle ha rättats omedelbart.
Vi beklagar att sängarna inte var till din smak. Även om madrasserna är nya, kan de alltid levereras med toppers för sängen som skulle ha gjort det bekvämare. Topparna för sängarna är tillgängliga på begäran.
Enligt europeisk lagstiftning måste klagomål göras då, så att hotellet har handlingsutrymme och kan lösa dem eller ge ett alternativ till kunden.
Vi hoppas att vi ses snart igen.
Angel Pareja Assistant Manager