Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Otroligt trevligt ställe👍”

Munchies Smokehouse & Bar
Rankad som nr 11 av 1 080 Restauranger i Fuengirola
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 12 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Otroligt trevligt ställepersonalen var otroligt gästvänliga snabb service jag provade hamburgare (mexicano) super god, mannen provade (smoked baby back ribs) å han var lyrisk över köttet till detta beställde vi in hemma gjorda pommesotroligt goda. Hit kommer vi att gå fler gånger.

Datum för besöket: februari 2020
Tack 382malinr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (861)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 861 omdömen

Omdömet skrevs 21 februari 2020

Det här kan vara världens bästa burgare. Otroligt bra smak och perfekt tillagade. Våran son som aldrig har ätit upp en hel hamburgare förut slukade hela med god aptit. Personalen var väldigt trevliga och serviceminded.

Datum för besöket: februari 2020
Tack mathiasskoogh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2020

Supergod burgare med fantastiska tillbehör! Världsklass! Så nöjda med vårt besök - vi valde veckans burgare; Munchego

Datum för besöket: februari 2020
Tack 642thereses
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2020

Bra personal, underbar burger. Trots lågsäsong var det bra med gäster som liksom jag tycktes njuta av maten och livemusik.

Datum för besöket: februari 2020
Tack ElisabethL1015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2020 från mobil enhet

Supertrevligt, mysigt ställe med dom godaste hamburgarna vi provat i området med flera goda tillbehör och trevlig personal.

Datum för besöket: januari 2020
Tack PernillaA76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Munchies Smokehouse & Bar tittade också på

Fuengirola, Costa del Sol
 
Fuengirola, Costa del Sol
Fuengirola, Costa del Sol
 

Besökt Munchies Smokehouse & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt