Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good Hotel Warm People”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 5 sidor till!
Hotel Greenwich Village
Rankad som nummer 7 av 8 hotell i Patan (Lalitpur)
Omdömet skrevs januari 24 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Hiddenpc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (80)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

7074 av 80 omdömen

Omdömet skrevs april 13 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2017, reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack karinmor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 5 2016
Google-översättning

Tips för att välja rum: zur Strasse - Abends Hundegebell der Rudel...zum Innenhof leiser
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2016, reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Thomas S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 6 2015
Google-översättning

Tips för att välja rum: zeker niet aan de straatkant slapen, dan heb je te veel lawaai van de nachthonden
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2015, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Chris10VAN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 13 2015
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2015, reste ensam
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack brizia_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Patan (Lalitpur)hotell
0.0 km bort
Summit Hotel
Summit Hotel
Nr 1 av 8 i Patan (Lalitpur)
232 omdömen
0.0 km bort
Shaligram Hotel
Shaligram Hotel
Nr 3 av 8 i Patan (Lalitpur)
85 omdömen
0.0 km bort
Hotel Himalaya
Hotel Himalaya
Nr 2 av 8 i Patan (Lalitpur)
343 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.0 km bort
Hotel Goodwill
Hotel Goodwill
Nr 8 av 8 i Patan (Lalitpur)
44 omdömen
0.0 km bort
Godavari Village Resort
Godavari Village Resort
Nr 6 av 8 i Patan (Lalitpur)
41 omdömen
0.0 km bort
Hotel Clarion
Hotel Clarion
Nr 5 av 8 i Patan (Lalitpur)
57 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Greenwich Village? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Greenwich Village

Adress: PO Box 837, Kopundole Height, Patan (Lalitpur), Nepal
Region: Nepal > Central Region > Bagmati Zone > Kathmandu Valley > Patan (Lalitpur)
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 7 av 8 hotell i Patan (Lalitpur)
Prisklass: 666 kr - 793 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hotel Greenwich Village 3*
Antal rum: 40
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, Agoda och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Hotel Greenwich Village. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Greenwich Village

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt