Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (6 991)
Filtrera omdömen
6 991 resultat
Medlemsbetyg
2 565
2 672
1 145
398
211
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 565
2 672
1 145
398
211
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 6 991 omdömen
Omdömet skrevs 19 juni 2018

Hotellet var jättefint. Fina, stora och rena rum. Skön säng. Bra service. Lätt att checka in och ut. Nära till Grand Canyon och härligt område. Många bra restauranger i närheten. Det var lätt att hitta. Vi var jättenöjda

Bodde här: maj 2018
Tack Maria C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Barbara C, Social Media Ambassador på Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, svarade på det här omdömetSvarade 23 juni 2018
Google-översättning

Thank you for staying with us and sharing your feedback. We appreciate you!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juni 2016

Godkänt men kanske lite dyrt, men vad gör man inte om man vill spendera både dagen och en solnedgång vid Grand Canyon. Med bättre planering hade vi nog kunnat bo i Flagstaff också. Servicen runt omkring och på orten var förnämlig. Ett minus för att det bara fanns en bensinstation.

  • Bodde här: juni 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Anneli A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lori D, Manager på Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, svarade på det här omdömetSvarade 5 juli 2016
Google-översättning

Dear Anneli A,
Thank you for your review of our property.
Best regards,
Lori

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2016

Hotellet har ett bra läge, bara en kort bilresa från nationalparken. Rummet var stort, med gott om plats, sängarna var sköna och det serveras en stor frukostbuffé, som var mycket bra, med stort utbud.

  • Bodde här: mars 2015, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack AsaSk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lori D, Manager på Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, svarade på det här omdömetSvarade 17 februari 2016
Google-översättning

Dear AsaSk,
Thank you for your review of our property.
Best regards,
Lori

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 september 2015 från mobil enhet

Mysig och trevlig lobby som gör att man får en bra känsla när man kommer in! Lite si och så med servicen på personalen. Frukosten är inget jag kan rekommendera. Stökigt frukostrum och inte mycket att välja på. Stora fina hotellrum som man lätt får plats med 4 per rum.

Bodde här: september 2015, reste med familjen
Tack Cami1973
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lori D, Manager på Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, svarade på det här omdömetSvarade 12 oktober 2015
Google-översättning

Dear Cami1973,
Thank you for your review of our property.
Best regards,
Lori

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2015

Poolen stängd men bra hotell. Trevliga rum, rent och snyggt. Personalen vänlig och hjälpsam. Allting fungerade väl och bra parkering fanns det. Man kunde också tvätta sin egen tvätt för en billig penning .

Tips för att välja rum: Nära south rim, nära flygplatsen om du ska flyga helikopter
  • Bodde här: maj 2015, reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Beritsw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lori D, Manager på Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, svarade på det här omdömetSvarade 18 juni 2015
Google-översättning

Dear BeritSw,
Thank you for your review of our property.
Best regards,
Lori

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen