Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Whale Watching in Paradise”
Omdöme om Cabinas Pura Vida

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 5 sidor till!
Cabinas Pura Vida
Rankat som nummer 5 av 22 B&B/värdshus i Drake Bay
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs november 9 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Humble but extremely clean. Just a few rooms, home away from home.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Aurora D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (140)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

7377 av 140 omdömen

Omdömet skrevs oktober 24 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Contact Norlyn well in advance to insure room availability and also make sure to ask him to assist b ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack shawnlarkin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 13 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack shawnlarkin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: December 2017, reste med vänner
Tack Jorge A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: November 2017, reste som ett par
Tack Adrien N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Drake Bayhotell
1 km bort
Jinetes de Osa Hotel
Jinetes de Osa Hotel
Nr 8 av 8 i Drake Bay
360 omdömen
1,3 km bort
Aguila de Osa
Aguila de Osa
Nr 4 av 8 i Drake Bay
484 omdömen
0,4 km bort
Ranchitos Las Cotingas
Ranchitos Las Cotingas
Nr 7 av 22 i Drake Bay
208 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,2 km bort
Mohagine Hotel
Mohagine Hotel
Nr 1 av 46 i Drake Bay
130 omdömen
0,6 km bort
Hotel Casa Horizontes Corcovado
0,3 km bort
Casita Corcovado
Casita Corcovado
Nr 3 av 22 i Drake Bay
191 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Cabinas Pura Vida? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Cabinas Pura Vida

Adress: | Bahia Drake, Drake Bay 000, Costa Rica
Region: Costa Rica > provinsen Puntarenas > Osa Peninsula > Drake Bay
Bekvämligheter:
Strand Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Rumservice Busstransfertjänst Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 5 av 22 B&B/värdshus i Drake Bay
Prisklass: 423 kr - 508 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — Cabinas Pura Vida 2.5*
Antal rum: 5
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com och Expedia så att du tryggt kan boka med Cabinas Pura Vida. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt