Vi var på spa med lunch på Stufvenäs nu i mellandagarna och var besvikna över upplevelsen av många anledningar. Nedan följer bristerna.
- De två inomhuspoolerna var kalla
- På vägen till utomhuspoolen kändes det ofräscht att behöva gå på grus. Förstår att det är ifall att det skulle bli is, men det var inte trevligt och att gå utomhus i textiltofflor som sedan blir kalla för att de är blöta. Nä, där får ni nog hitta på något bättre.
- Vi saknade helt klart en jaccuzzi eller någon form av varmt bubbelbad
- Allt på snacks-menyn var enormt överprisat!
- Omklädningsrummen var extremt små. Var man två personer i det samtidigt så kändes det för litet. Inga ordentliga sittplatser eller sminkbord.
- Nu kommer det värsta av allt! När man öppnade dörren från spat in till omklädningsrummet såg man rakt in i duscharna där någon stod naken och duschade. Jättegenant ifall någon obehörig skulle gå förbi utanför och titta in. Verkligen inte okej!
Tyvärr sista gången vi besöker det spaet. För samma peng får man betydligt mycket bättre utbud! Det enda som var hyfsat var lunchen. Men den räddade knappast upp vår besvikelse eftersom det var spaupplevelse vi ville ha.