Jennie A

Dåligt

1,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 15 okt. 2023
Mysig miljö och trevligt spa. Bokat paket med spa och 3 rätters middag. Men maten var under all kritik. Så otroligt dålig mat, gick hungrigare där ifrån än när vi kom. Så himla besviken. Kommer aldrig boka vistelse där igen.
Datum för vistelsen: oktober 2023
Tips för att välja rum: Är mat innan och ät inte maten i restaurangen
Resetyp: Reste som ett par
1,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorLäge
3,0 av 5 bubblorService
Stufvenäs Gästgifveri, MarknadsföringStufvenäs Gästgifveri, svarade på det här omdömet
Svarade 16 okt. 2023
Tack för din recension. Vad tråkigt att din upplevelse hos oss inte alls var som förväntad. Det beklagar jag verkligen. Om du vill uppskattar vi om du kontaktar vår restaurangchef på toni@stufvenas.se gällande detta. Vi vill gärna veta mer om din upplevelse för att kunna bli ännu bättre. Ha en fortsatt bra dag.

Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Dubbelrum
    Bar/lounge
    26.4 km från Stufvenäs Gästgifveri
    Visa fler hotell i Söderåkra
    Omdömet skrevs 8 oktober 2023 från mobil enhet

Vi tillbringade två dagar här. Första dagen fick vi massage,som vi var nöjda med. Mysigt spa! På kvällen åt vi middag, fantastiskt god mat och femstjärnig service. Andra dagen fick vi en fikaryggsäck med oss och vi gick och letade efter sälar, vilket vi också fick se(jättemånga) . Supertrevligt med fikaryggsäcken👍. På kvällen åt vi en trerätters middag, lika gott som kvällen innan. Vi är såå nöjda med besöket och vill ge alla i personalen högsta betyg för god service & omtanke💕 Hoppas vi ses igen😀

Datum för vistelsen: oktober 2023
    Tack 100malle
    Stufvenäs Gästgifveri, Marknadsföring på Stufvenäs Gästgifveri, svarade på det här omdömetSvarade 16 oktober 2023

Tack för din fina recension. Vad härligt att ni fick en fin helhetsupplevelse hos oss med spa, massage, mat och sälar. :-) Vi är otroligt stolta över våra medarbetares värdskap, så vi blir extra glada när ni nämner dem i er recension. Ha en fortsatt härlig höst och varmt välkomna åter!

Omdömet skrevs 3 september 2023 från mobil enhet

Vi besökte Stufvenäs i samband med ett bröllopsjubileum i familjen. Stufvenäs ligger väldigt vackert till, med kort avstånd till natursköna Örarevet. Besöket kan bara beskrivas som fantastiskt! Fräscha rum, ett väldigt bra kök och en genomtrevlig personal.
    Vi hade två middagar i restaurangen och bägge var ypperliga. Hit kommer vi helt säkert tillbaka!

Datum för vistelsen: september 2023
    Tack 588tomass
    Stufvenäs Gästgifveri, Marknadsföring på Stufvenäs Gästgifveri, svarade på det här omdömetSvarade 5 september 2023

Tack för din fina recension. Vad härligt att er bröllopsjubileum hos oss blev en fin upplevelse. Ni är varmt välkomna tillbaka och ha en fortsatt fin sensommar. M v h Anna, marknadschef

Omdömet skrevs 7 augusti 2023 från mobil enhet

Ett synnerligen trevligt ställe som ligger väldigt vackert.Väldigt trevliga och glada tjejer som checkade in oss .Jättefint och mysigt rum.Vi nyttjade deras SPA som kanske inte är så stort men ombonat och mysigt.1 varm utomhusbassäng och 2 varma inomhusbassänger.Bastu mm.Poolbar och behandlingar .
    Ovanligt trevlig restaurang med trevlig service och utmärkt mat.Vi åt en underbar risotto och en god kalvfile. Väldigt gott vin.
    Dagen efter en sällsynt riklig och välordnad frukost .Hit återkommer vi gärna.

Rumstips: Välj gärna rum med fin utsikt.
    Datum för vistelsen: augusti 2023
    Tack Lasse62

Tack för din fina recension. Vad härligt att ni hade en avkopplande sommarupplevelse hos oss med spa, gott vin och god mat. Varmt välkomna åter och ha en fortsatt härlig sensommar. M v h Anna, marknadschef

Omdömet skrevs 2 augusti 2023 från mobil enhet

Trevligare personal på ett hotel i denna värld får man leta efter, då är jag resebloggare och har bott på extremt många hotell. Alexandra, Grzegorz i receptionen, Anna, Tuva i caféet, Linnea och Siri i baren, Toni i restaurangen och all annan personal bidrog till en fantastisk vistelse! Inte bara servicen- MATEN är otrolig hög i standard och mycket välsmakande. Goda viner har Stufvenäs också och här kan man prova viner i deras vinkällare. Spa:t är litet men mysigt och finns en härlig utomhuspool där man kan blicka ut över Kalmar Sund. Rummen var mysiga och romantiskt inredda. Glassen i caféet som finns på gården är den godaste jag har ätit (utan att på något sätt fjäska)- herregud så god hemmagjord glass de har (och övriga bakverk).
    Utan tvekan ett av mina favoritställen och tillhör Countryside hotels så standarden är hög.
    Tack ALLA FÖR EN FANTASTISK vistelse!

Hjärtliga hälsningar från Victoria och Hasse!

Datum för vistelsen: augusti 2023
    Tack swedishadventurer
    Stufvenäs Gästgifveri, Marknadsföring på Stufvenäs Gästgifveri, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2023

Tack för din fina recension. Vad härligt att ni fick en helhetsupplevelse för alla sinnen. Extra roligt är att du nämner våra duktiga medarbetares värdskap. Visst är glassen magisk! Köket gör ett enastående jobb med att producera god glass i roliga och klassiska smaker. Vad härligt att få vara ett av dina favoritställen. HA en fortsatt skön sommar och varmt välkommen åter. M v h Anna, marknadschef

Omdömet skrevs 22 juli 2023

Helt fantastiskt ställe! Lugn och rofylld miljö, ljuvlig spaanläggning, jättetrevlig personal, god mat och fina rum! Trots att det var många gäster var det stillsamt. Hit kommer vi tillbaka!
    Rekommenderar detta varmt!

Datum för vistelsen: juli 2023
    Tack marie j

Tack för din fina recension. Vad härligt att ni fick en fin helhetsupplevelse hos oss med avkoppling. Vi är otroligt stolta över våra medarbetares värdskap, så vi blir extra glada när ni nämner dem i er recension. Varmt välkomna åter för att njuta av stillheten!