Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Truly the best part of our vacation”

Vi kan inte hitta några priser för det här boendet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här boendet, men vi kan söka efter andra alternativ i Saint David
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Down By The River Bed And Breakfast
Rankat som nummer 1 av 1 B&B/värdshus i Saint David
Omdömet skrevs juni 1 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Every room is unique. Our favorite would be the Bird Room or the Cowboy Room each having a Kiva and ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack qvdebbie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mike H, Owner på Down By The River Bed And Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade juni 7 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (114)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

103107 av 114 omdömen

Omdömet skrevs april 21 2013
Google-översättning

  • Bodde här: April 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack biscuitgods
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mike H, Owner på Down By The River Bed And Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade maj 21 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 25 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Poss52
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mike H, Owner på Down By The River Bed And Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade februari 27 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 22 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Annette C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mike H, Owner på Down By The River Bed And Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade januari 24 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 8 2012
Google-översättning

Bodde här: November 2012, reste ensam
2  Tack Ron F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Down By The River Bed And Breakfast? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Down By The River Bed And Breakfast

Adress: 2255 Efken Place, PO Box 387, Saint David, AZ 85630
Region: USA > Arizona > Saint David
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 B&B/värdshus i Saint David
Prisklass: 820 kr - 1 311 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 4

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt