Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mycket bra boende!”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
5 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 2 badrum, för 4
Buenos Aires, Capital Federal District

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 5 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Kerstin10 ...
Sverige
2 omdömen
“Mycket bra boende!”
Omdömet skrevs 14 november 2015 för en vistelse i oktober 2015

Vi var två par som hyrde denna lägenhet för två veckors vistelse i Buenos Aires i månadsskiftet oktober/november 2015. Bra sängar, välutrustat kök, bra wifi, rent och fint samt smakfull inredning! Vår hyresvärd Robert var mycket hjälpsam, omtänksam, vänlig och tillmötesgående! Det var även hans assistent Beatriz, portvakten Sergio, m fl. I kvarteret finns matbutiker, bagerier, kaféer och restauranger. Det passade oss bra att laga egen frukost och ibland även andra måltider i bostaden. Läget mellan Palermo och Recoleta är en perfekt utgångspunkt för spännande promenader. Det är inte heller långt till de mest centrala delarna i staden. Vi kan varmt rekommendera denna lägenhet för en lyckad vistelse i Buenos Aires!

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Fantastiskt bemötande och det geografiska läget.
Resegrupp: Med vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 21 2015
Thanks so much for your visit and your review. I hope to have you as a guests again sometime. Best wishes! Beatriz
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Clay1220
Gilbert, Arizona
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 juli 2013 för en vistelse i juni 2013
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten?
Hotellets skick på det stora hela Sängar och madrasser
Kök och redskap Rent badrum
Andra lokaler och bekvämligheter Service
Gillade mest: Our time there.
Gillade minst: Having to leave.
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 23 2013
Thanks so much Clay! See you next time! Cheers.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Lucieroch ...
Sevilla, Spanien
Nivå 6 Skribent
119 omdömen
17 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 36 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 3 januari 2012 för en vistelse i december 2011
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Location
Gillade minst: Kitchen european style, a bit small
Resegrupp: With Spouse/Partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 3 2012
Thanks so much for your visit! We look forward to meet you again next time you come to Buenos Aires.
Best wishes
Beatriz Kajt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Canada
Omdömet skrevs 18 augusti 2009 för en vistelse i februari 2009
Google-översättning
4
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Buenos Aires
Omdömet skrevs 30 september 2012 för en vistelse i juli 2012
Google-översättning

Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Äldre resenärer
Lyxtörstande resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
sep 30 2012
Muchas gracias Viviana, espero verlos nuevamente por aquí algún día.
Saludos!
Beatriz
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt