Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Cape Point Nature Reserve på
från 44,72 US$
Mer information
från 36,15 US$
Mer information
från 58,54 US$
Mer information
från 23,10 US$
Mer information
Omdömen (8 962)
Filtrera omdömen
8 962 resultat
Medlemsbetyg
6 552
1 984
315
62
49
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
6 552
1 984
315
62
49
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 8 962 omdömen
Omdömet skrevs 8 januari 2020 från mobil enhet

Som sagt, man fick sitta i bilen och köa för att komma in i naturreservatet.När man väl hade åkt igenom så undrar man var alla bilar tog vägen, tycker inte det var så mycket folk och man kan stanna till längs vägen och njuta av otrolig utsikt samt om man orkar gå ner till stranden så var man nästan själv.Helt klart värt att åka hit.Välj hellre bekväma skor än flipflop då det är mycket vandring och hoppa på stenar längs vattnet(om man vill).

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack magnuss390
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020 från mobil enhet

Ett måste om man är i närheten av Kapstaden. Kom hit tidigt, kön in i naturreservatet var mycket lång!! Det fanns endast två betalstationer. Det var väldigt blåsigt, ta med varma kläder om du är frusen. Finns en kiosk och toalett uppe på toppen.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack amandastorner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020

Ytterligare ett "måste" när man är i Capetown.
Efter en vacker resa längs kusten på ca 2 timmar kommer man till detta vackra naturreservat.
"Nästan" längst ut på en klippa med fyr har man en fantastisk 360-graders vy.
En liten rälsbana tar dig sista biten upp från parkeringen.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack Smajo S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 november 2019

Nu ligger inte fyren cap point på den sydvästligaste punkten är lite innan man når fyren, det är skyltat cape point, missa inte det vacker naturupplevelse när vågorna slår in mot bergs klipporna, mycket sten så ta gympaskor så man inte stukar fötterna. Fyren på godahoppsudden kan nås via en bergbana eller så går man upp, inte särskilt långt så de flesta med vanlig kondition klarar det.

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack Tommy P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2019 från mobil enhet

Relativt långt från Cape Town, dock efter en ganska spektakulär väg längs kusten. Kort linbana upp sen en trappa på säkert 150 steg.
Mjölkas på pengar i flera led efter vägen och även på plats.
Dock mycket fin utsikt från toppen o faktiskt en del vilda djur efter vägen

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack Gunnar L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen