Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (746)
Filtrera omdömen
746 resultat
Medlemsbetyg
310
202
127
53
54
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
310
202
127
53
54
Filtrera
Listan uppdateras ...
614619 av 746 omdömen
Omdömet skrevs 29 december 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: ask for a balcony room facing the bridge
  • Bodde här: oktober 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina G, Guest Relations Manager på London Bridge Resort, svarade på det här omdömetSvarade 1 februari 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 december 2012
Google-översättning

  • Bodde här: december 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: If you prefer a view of the bridge and channel then request it, but the one bedroom deludes are bigger and nicer rooms with private jacuzzi.tub and outdoor patio.
  • Bodde här: november 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina G, Guest Relations Manager på London Bridge Resort, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2012
Google-översättning

  • Bodde här: oktober 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina G, Guest Relations Manager på London Bridge Resort, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Avoid at all costs
  • Bodde här: oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen