Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (743)
Filtrera omdömen
743 resultat
Medlemsbetyg
310
201
126
52
54
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
310
201
126
52
54
Filtrera
Listan uppdateras ...
615620 av 743 omdömen
Omdömet skrevs 17 oktober 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Avoid at all costs
  • Bodde här: oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 oktober 2012
Google-översättning

  • Bodde här: oktober 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina G, Guest Relations Manager på London Bridge Resort, svarade på det här omdömetSvarade 5 november 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 september 2012 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: september 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2012
Google-översättning

  • Bodde här: augusti 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina G, Guest Relations Manager på London Bridge Resort, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: You have so many wonderful options when choosing a room at the LBR. Beyond the basic amenities rooms you can choose several great upgrades including a wonderful view of the World Famous Seventeen Century London Bridge, the Colorado River channel which flows under its arches, beautiful views of either a morning sunrise or soothing sunset over the Arizona desert. If you’re looking for a more robust environment you can choose one of the LBR specialty suits with a roof top deck and a full panoramic view of the area. Enjoy a tranquil setting while the many recreationists and their boats pass below you.
  • Bodde här: juni 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina G, Guest Relations Manager på London Bridge Resort, svarade på det här omdömetSvarade 31 augusti 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen