Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kelway Hotel
Hotell i närheten
239 US$
200 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
126 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Precis vid stranden
Paxton Hotel(Port Elizabeth)
102 US$
70 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Singa Lodge(Summerstrand)
206 US$
194 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
The Beach Hotel(Summerstrand)
120 US$
101 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
No5 by Mantis(Summerstrand)
201 US$
187 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
The Boardwalk Hotel(Summerstrand)
340 US$
322 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Dolphin Dance Lodge(Port Elizabeth)(Mycket prisvärt!)
68 US$
46 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
126 US$
112 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Garden Court Kings Beach(Port Elizabeth)
134 US$
Travelocity
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (283)
Filtrera omdömen
283 resultat
Medlemsbetyg
53
122
77
22
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
53
122
77
22
9
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
16 av 283 omdömen
Omdömet skrevs oktober 15 2016 från mobil enhet

Vi njöt av ett fint rum med havsutsikt (rum 56), jättebra service och en suverän frukost. Men söker du ett lyxhotell har du kommit fel. Men mysigt med supertrevliga anställda. Rekommenderar detta för 1-2nätter i port Elizabeth

Bodde här: Oktober 2016, reste som ett par
Tack Martin J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Shandre M, General Manager på Kelway Hotel, svarade på det här omdömetSvarade oktober 31 2016
Google-översättning

Thank you for taking the time to review our hotel.
We are busy with renovations of our 4 star bedrooms and will ad the new photos as soon as it is done.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 10 2016

Vi kom på kvällen direkt från flygplatsen och fick parkering rakt utanför entrén- perfekt! Snabb incheckning och hjälp med bagaget. Rummen motsvarade våra förväntningar, inget lyx men rent och snyggt. Vi åt en ok middag i restaurangen, men frukosten var medioker.

  • Bodde här: Januari 2016, reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Britt S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Shandre M, General Manager på Kelway Hotel, svarade på det här omdömetSvarade april 29 2016
Google-översättning

Thank you for the review, much appreciated :-)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 8 2016 från mobil enhet

Fantastisk utsikt över bukten från restaurang och bar
Restaurangen lämnar mer att önska
Rummen lite slitna och badrummet väldigt litet, Safe finns och balkong eller terass med bord och stolar
Liten pool med 4 solstolar
En del restaurangen i närheten men lite shopping

Bodde här: Januari 2016, reste som ett par
Tack stefan z
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Shandre M, General Manager på Kelway Hotel, svarade på det här omdömetSvarade januari 12 2016
Google-översättning

Thank you for taking the time to review our hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 2 2016 från mobil enhet

Kelway är inget lyxhotell men ligger bra bredvid stranden. Militärbasen intill gör att det känns extra tryggt. När jag gjort rent luftfiltren i aircondition fungerade den rätt bra. Säkerheten verkar något lägre än på andra hotell vi varit på men igen med militärbasen intill så kanske inte det behövs. De anställda är väldigt glada och trevliga och är mån om hotellet och vår trivsel. För ett högre betyg skulle hotellet behöva rustas upp. Heltäckningsmattorna har passerat bäst före datum och badrummen skulle behöva fixas till. Duschmunstyckena var helt enkelt bedrövliga. Stort plus för den fina frukosten. Havsutsikt från restaurant med bar!

Bodde här: Januari 2016, reste som ett par
Tack Bengt F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Shandre M, General Manager på Kelway Hotel, svarade på det här omdömetSvarade januari 12 2016
Google-översättning

Thank you for taking the time to review our hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 11 2015

Kom till Kelway nyårsafton, skulle sen vidare Garden route. Bra utgångspunkt för detta men ett ganska nergånget hotell. Att vi hade ett rum precis intill tvätteriet och att de började tvätta kl fyra på morgonen efter nyår gjorde att upplevelsen inte var den bästa.
En mycket bra frukost.

  • Bodde här: Januari 2015, reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Evvvvvva
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Shandre M, General Manager på Kelway Hotel, svarade på det här omdömetSvarade februari 23 2015
Google-översättning

Thank you for taking the time to write your review.
We apologise for the noise and I will personally deal with this matter.

Hope you enjoyed the rest of your holiday!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen