Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Medelmåttig”
Omdöme om Ginger

Ginger
Rankad som nr 14 av 404 Restauranger i Port Elizabeth
Certificate of Excellence
Kök: Fusion
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Affärsmöten, Romantiska möten, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Middag, Lunch, Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 26 februari 2017

Restaurangen har ett bra läg vid strandpromenaden. Personalen är inte mera serviceinriktad än nödvändigt och maten är ganska medelmåttig.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack agn73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jlombardsa, General Manager på Ginger, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2017
Google-översättning

Greetings from The Ginger Team,

Thank you for your review and support.

Wishing you safe travels.

Kind Regards

Jacques Lombard

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (792)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 794 omdömen

Omdömet skrevs 11 januari 2017 från mobil enhet

Jättebra. Bästa i Summerstrand för oss. Mycket god mat vackert presenterad. Även bra lunch, dock inte salladen som jag tog en dag.

Tack karinsagler
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jlombardsa, General Manager på Ginger, svarade på det här omdömetSvarade 27 januari 2017
Google-översättning

Greetings from The Ginger Team,

Thank you for your review and support.

Wishing you safe travels

Kind Regards

Jacques Lombard

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2016

Vi var på rundresa i ZA, vi startade och slutade i PE. 4 av 12 middagar i ZA intogs här. Vi försökte inte ens hitta någon annan restaurang för denna var perfekt.
Bra vin på glas så man kan prova igenom många sorter.
Fantastisk mat! Se till att boka bord, ofta fullbelagt.

Tack Mats K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jlombardsa, General Manager på Ginger, svarade på det här omdömetSvarade 21 november 2016
Google-översättning

Greetings from Ginger,

Thank you for your kind review. It is great to hear that you enjoyed your experience here with us. Wishing you safe travels.

Kind Regards

Jacques Lombard

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2016

Måste testas! Vi åt sniglar till förrätt, biff med bearnaisesås och hemgjorda pommes och vin till det. 10 av 10! Allt var perfekt tillagat och excellent service! Vill gärna gå ditt igen!

Tack PetraW70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jlombardsa, General Manager på Ginger, svarade på det här omdömetSvarade 24 april 2016
Google-översättning

Thank you for taking the time to send through your review.

We are absolutely thrilled you enjoyed your time with us.

Kind Regards

Jacques Lombard

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2016 från mobil enhet

Höjdpunkten på måltiden var en Carpaccio trio med krokodil, vildsvin och hjort. Rätten var väldigt välbalanserad. Provade även fisksoppa som hade mycket tomatsmak och därtill kom en egentillverkad Harissa som var gudomlig. Försökte få receptet men det det gick inte så bra. Provade hjort som huvudrätt med tillbehör och där var rödvinssåsen och krossad potatis med basilika smakfullast. Löken var lite för syrlig i mitt tycke.

Tack PJE50430
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jlombardsa, General Manager på Ginger, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2016
Google-översättning

Greetings from Ginger,

Thank you for sending through your review. It is greatly appreciated.

Wishing you safe travels.

Kind Regards

Jacques Lombard

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ginger tittade också på

Port Elizabeth, Östra Kapprovinsen
Port Elizabeth, Östra Kapprovinsen
 
Summerstrand, Port Elizabeth
Summerstrand, Port Elizabeth
 
Summerstrand, Port Elizabeth
Port Elizabeth, Östra Kapprovinsen
 

Besökt Ginger? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt