Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Utopia Beach Club(Marsa Alam)
Kostnadsfri avbokning till den 01/08
Boka nu, betala på plats
97 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Coral Hills Resort Marsa Alam(Marsa Alam)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
Boka nu, betala på plats
87 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Rihana Guest House(Marsa Alam)(Mycket prisvärt!)
54 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Boka nu, betala på plats
127 US$
105 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Aurora Bay Resort(Marsa Alam)(Mycket prisvärt!)
93 US$
63 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
154 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 20 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 20 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 192 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

150 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Jaz Solaya(Marsa Alam)
307 US$
getaroom.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Jaz Grand Resta(Marsa Alam)
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Omdömen (4 231)
Filtrera omdömen
4 231 resultat
Medlemsbetyg
3 357
696
140
27
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
3 357
696
140
27
11
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 4 231 omdömen
Omdömet skrevs 28 mars 2017

Ett hotell som gav oss det vi behövde. Dvs bara få vara!!!
Trevlig personal som såg till att vi fick den vecka vi var ute efter. Vädret rår ingen på. Sandstorm i ett dygn (vilket inträffar endast vart tredje-fjärde år) kan ingen rå för. Vi ser det som positivt att vi även fått uppleva det.

  • Bodde här: mars 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack 994katye
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amr M, Guest Relations Manager på Steigenberger Coraya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 30 mars 2017
Google-översättning

Dear Guest

Thank you for choosing Steigenberger Coraya Beach Resort to spend your holiday.
We are delighted to hear you enjoyed your time with us here at Coraya.
Our team and I would also like to thank you for taking the time to write your critical and valued feedback.
We are very pleased to hear the hotel has met your expectations.
Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback.
We look forward to welcoming you again.

Kind regards
Vanya Paffett
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2017

Stor eloge till ALL personal i ALLA kategorier gjorde sitt yttersta för att ge oss en utmärkt service, har varit i Egypten ett stort antal gånger men det här var helt outstanding på alla vis, kan klart rekommenderas

  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
4  Tack Björn R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amr M, Guest Relations Manager på Steigenberger Coraya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2017
Google-översättning

Dear Guest

Thank you for choosing Steigenberger Coraya Beach Resort to spend your holiday.
We are delighted to hear you enjoyed your time with us here at Coraya.
Our team and I would also like to thank you for taking the time to write your critical and valued feedback.
We are very pleased to hear the hotel has met your expectations and the service you received was to your liking.
Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback.
We look forward to welcoming you again.

Kind regards
Vanya Paffett
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 17 mars 2017 från mobil enhet

13 Månader sedan förra besöket! Är fortfarande Himmelriket på jorden!

Utmärkt läge, service, mat och inte minst sagt, personalen!

Att hälsas av människor som känner igen dig och verkar nöjd att se dig igen. Det är toppen.

Vi är så glada över att vara här igen.

1  Tack Göran H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.se. Visa original
Amr M, Guest Relations Manager på Steigenberger Coraya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2017
Google-översättning

Dear Guest

Thank you for choosing Steigenberger Coraya Beach Resort to spend your holiday.
We are delighted to hear you enjoyed your time with us here at Coraya.
Our team and I would also like to thank you for taking the time to write your critical and valued feedback.
We are very happy to hear the hotel has met your expectations.
Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback.
We look forward to welcoming you again.

Kind regards
Vanya Paffett
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2017

Jättetrevligt hotell med bra mat och fint läge. personal är snabb och vänlig och animationteamet är superbra, speciellt Antonio som ger alla ett leende på läpparna. Var lite kyligt på kvällarna. Hade en supertrevlig resa!

  • Bodde här: februari 2017, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Amanda R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amr M, Guest Relations Manager på Steigenberger Coraya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2017
Google-översättning

Dear Amanda,

Thank you for choosing Steigenberger Coraya Beach Resort to spend your holiday.
We are delighted to hear you enjoyed your time with us here at Coraya.
Our team and I would also like to thank you for taking the time to write your critical and valued feedback.
We are very pleased to hear the hotel has met your expectations and you have enjoyed the Egyptian hospitality.
Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback.
We look forward to welcoming you again.

Kind regards
Vanya Paffett
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2017 från mobil enhet

Personalen har varit riktigt bra och jättetrevlig, bjöd på många härliga skratt.
Bra att tänka på är dock att hotellet inte tar euro och att det inte finns några andra större butiker/restauranger i närheten så all inclusive är nästan ett måste.
Annars är det ett jättefint område med bra stränder och poolområden, dock lite blåsigt och kvällarna kan bli lite kyliga.

Bodde här: februari 2017, reste med vänner
1  Tack elinkec
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amr M, Guest Relations Manager på Steigenberger Coraya Beach, svarade på det här omdömetSvarade 1 mars 2017
Google-översättning

Dear Guest

Thank you for choosing Steigenberger Coraya Beach Resort to spend your holiday.
We are delighted to hear you enjoyed your time with us here at Coraya.
Our team and I would also like to thank you for taking the time to write your critical and valued feedback.
All comments will be passed on to the relevant departments with the intention to continuously improve the service we offer to all our guests at Coraya.
Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback.
We look forward to welcoming you again.

Kind regards
Vanya Paffett
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen