Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Beautiful Villa Rosa”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Villa Rosa

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
5 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
4 sovrum, 4 badrum, för 8
Dalyan, Mugla provinsen, turkiska Egeiska kusten

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 5 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

gillianmc ...
gateshead
Nivå 3 Skribent
20 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 10 augusti 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 12 2019
Thanks for taking the time to give Villa Rosa review - so glad you had a good holiday in Dalyan. It is a great place to spend some time. We look forward to welcoming you back should you return to Dalyan
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Roam69541 ...
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 8 augusti 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 9 2019
Many thanks for your review of Villa Rosa - so glad you enjoyed your stay in Dalyan. The bikes make a difference for popping into town and exploring the area, a great way to see the stunning countryside.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Scenic729 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 7 september 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 18 2018
Rick - thanks for your feedback - we have been in touch with our agents who are responsible for the upkeep of the villa and passed on to them your comments, which we take very seriously. This is the first negative review we have had in almost 10 years, so we have agreed with the agents they will ensure normal high standards will be met in future. Glad you were still able to enjoy your stay in Dalyan.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
gazrodger ...
Durham, Storbritannien
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 13 september 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: great pool
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 15 2016
Gary - glad you had a great holiday in Dalyan, hope to see you next year
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt