Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jättegott!”
Omdöme om ABC - A Beach Cafe

ABC - A Beach Cafe
Rankad som nr 8 av 73 Restauranger i Kovalam
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 11 mars 2018

Vi åt både vegetariskt och fisk. Maten är mycket välkryddad, god och vacker. Personalen är trevlig och det finns bord med utsikt över havet.

Tack Agneta L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Abcres, Ägare på ABC - A Beach Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2018
Google-översättning

Dear Agneta! Thank you so much for you review. It means a lot for us and the staft that you appriciate our food and service. And good views we have. Welcome back.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (137)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 137 omdömen

Omdömet skrevs 26 februari 2018 från mobil enhet

Underbar vy, god mat, trevlig personal. Underbart gott kaffe - det bästa vi druckit i Indien. Mums vilken god mangocheescake!

Tack 225ingerh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Abcres, Ägare på ABC - A Beach Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2018
Google-översättning

Thank you for your kind review. We are so happy to appreciate our coffee, our cakes and service. The mango cheesecake is new to this year and we like it too. Welcome back.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 februari 2018 från mobil enhet

Underbart restaurang/café ,super fräscht , härlig atmosfär med utsikt över havet,trevlig hjälpsam personal med personlig känsla. Och framför allt god mat och hembakade tårtor.

Tack saschricke
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Abcres, Ägare på ABC - A Beach Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2018
Google-översättning

Dear Sir! We thank you for your review and really appiciate it. We are glad that you like our food, cakes and our service. And we try to create a good ambience. And the view helps. Welcome back.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2018 från mobil enhet

Åk frukost där en morgon.

Mysigt utsikt över light house beach.
Väldigt gott hembakat bröd.

Och. Dessertskåpet var fullt med svenska bakverk

Tack Jessica P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Abcres, Ägare på ABC - A Beach Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2018
Google-översättning

Hello and thank you for your review. We are very happy about our restaurant and our nice view of the beach and the lighthouse. We have both freshly baked bread for breakfast and cakes for coffee and tea. And Swedish fika.Welcome back.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2018 från mobil enhet

Jätte trevlig restaurang med väldigt bra havs utsikt. Kanon mat med varierande meny som passar många. Gott kaffe med kakor och bakverk som är bakad av restaurangens egen konditor/ bagare. Jätte trevlig personal och toppen service.
Solklar 5/5

1  Tack Rickard M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Abcres, Ägare på ABC - A Beach Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2018
Google-översättning

Thank You for Your warm words. We are happy that You liked our restaurant, the food and our service. And our cakes. New for this year. Welcome back.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på ABC - A Beach Cafe tittade också på

Kovalam, Thiruvananthapuram District
Kovalam, Thiruvananthapuram District
 
Kovalam, Thiruvananthapuram District
Kovalam, Thiruvananthapuram District
 
Kovalam, Thiruvananthapuram District
Kovalam, Thiruvananthapuram District
 

Besökt ABC - A Beach Cafe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt