Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 493)
Filtrera omdömen
1 493 resultat
Medlemsbetyg
694
629
118
39
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
694
629
118
39
13
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 493 omdömen
Omdömet skrevs 25 juli 2016 från mobil enhet

Till en början så heter hotellet SSAW Shanghai om du ska leta efter det på en karta. Namnet reflekterar också verkligheten, det är en kedjehotell av standard klass och inte Boutique. Men om du vill ha ett bra läge med rimlig pris, så är hotellet hel ok. Dock sort minus för de slitna rummen och åtminstone vårt rum hade behövt en ordentlig storstädning, då ingrodd smuts fanns lite där och var.

Datum för vistelsen: juli 2016
Restyp: Reste med vänner
Tack 727mikam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Narada Hotel Sh... Y, Guest Relations Manager på SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund, svarade på det här omdömetSvarade 26 juli 2016
Google-översättning

Dear Mika M,

Thank you for choosing Narada Boutique Hotel during your stay in Shanghai. We are sorry to read that your room needed a big cleaning. Hopefully this didn't have a impact on your trip. Our hotel is located nearby a subway station, what can bring you to all the touristic spots. We hope you had some time to do some sightseeing. Once again, thank you for sharing your experience with us and we would like to welcome you again in the future.

Kind regards,
Rosan Pikkemaat
Narada Boutique Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2016

Hotellet ligger nära till allt och känns modernt och rent . Närheten till The Bund är ett stort plus ,jag bodde i ett deluxe rum där sängen var mycket bekväm . Någon nackdel är att det är väldigt mörkt i korridoren och rummet när man kommer till hotellet på kvällen . (svårt att hitta kortläsaren som tänder ljuset i rummet) .

För att vara deluxe rum känns storleken lite liten jämfört med andra deluxe rum jag tidigare bott på andra hotell kedjor .Badrummet saknade våg men i övrigt fanns allt som behövdes.

Någon våning ovanför min (vån 10) renoverades på morgonen men inte så tidigt att jag blev störd av det .

Datum för vistelsen: maj 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack mattiashill
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Narada Hotel Sh... B, Guest Service på SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund, svarade på det här omdömetSvarade 3 maj 2016
Google-översättning

Dear Mattias H,

Thank you for your review regarding your stay with us. It is good to read that you weren't bothered by the renovation noises a floor above you. We try to do the renovations at reasonable times for everyone. The dark corridors can be explained by the calm and silent atmosphere we want to create.

We hope to welcome you again some time during your next visit to Shanghai.

Kind regards,
Tyson, Guest Service

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2016 från mobil enhet

Prisvärt hotell med det perfekta läget i Shanghai (gångavstånd till allt) och en otroligt underbar frukost! Fräscht hotell överlag!
10minuters gång till den mest kända shoppinggata Nanjing Road och även till Bazaaren och YuYugarden. Kan starkt rekommendera det!!

Datum för vistelsen: mars 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack Sana K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Narada Hotel Sh... B, Guest Relations Manager på SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2016
Google-översättning

Dear Sana K,

Thank you for recommending us to everyone on Tripadvisor. We're very pleased to hear that you enjoyed our location with most of the main touristic area's being within 15 minutes walking distance. Also thank you for mentioning our breakfast. We try to have a wide selection of Asian and European choices and it's great to hear that we could brighten your morning with it. We hope to see you again the next time you attend Shanghai.

Kind regards,
Wim de Roos

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2015

Hotellet ligger mycket centralt, har en fantastisk frukost. Promenadavstånd till shopping och The Bund. Hade tur att bli uppgraderade, fick en svit med härlig utsikt. Nära Metro station. Billigt med taxi, 200 RMB från Pudong airport till hotellet, ca 1 tim,

Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Gunilla G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 mars 2015

I förhållande till pris är detta ett fynd. Nära till allt, The Bound, Yo Gardens marknad och tempel, Tunnelbanan och Najing Rd. Engelsktalande personal och vore utmärkt om inte vissa var lite virriga i receptionen. Stora, rena och bekväma rum med bra sängkvalitet. Hade ett underbar rum med runt badkar med utsikt över hela staden. (Dock lite lyhört som det ofta är i Kina)
Stor bufféfrukost med såväl västerländsk och Asiatisk inriktning. Lätt att få taxi utanför eller ta sig vidare via den mycket snabbare tunnelbanan (För att undvika Shanghais ständiga köer)

Rumstips: Högt upp så att ni kan njuta av utsikten och slippa ljudet från trafiken
Datum för vistelsen: mars 2015
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Lundemo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen