Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“错落有致,环境很好”

Shang Hai She Shan Lin Sen Hotel
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Shang Hai She Shan Lin Sen Hotel
Rankat som nummer 72 av 799 B&B/värdshus i Shanghai
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 24 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdöme
Omdömen (18)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 18 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 7 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 13 2011
Google-översättning

  • Bodde här: April 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs mars 24 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs mars 7 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Shanghaihotell
Folkets torg
Shanghai Marriott Hotel City Centre
Bund
Les Suites Orient, Bund Shanghai
Lujiazui
Mandarin Oriental Pudong, Shanghai
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Lujiazui
Grand Hyatt Shanghai
Grand Hyatt Shanghai
Nr 35 av 5 161 i Shanghai
2 449 omdömen
Zhongshan Park
New World Shanghai Hotel
New World Shanghai Hotel
Nr 6 av 5 161 i Shanghai
1 834 omdömen
Gamla staden
SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Shang Hai She Shan Lin Sen Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Shang Hai She Shan Lin Sen Hotel

Adress: No.9259 Qingsong Road, Sheshanwai, Songjiang District, Shanghai 201602, Kina
Region: Kina > Shanghai Region > Shanghai
Bekvämligheter:
Restaurang
Typ av hotell:
Rankad som nummer 72 av 799 B&B/värdshus i Shanghai
Prisklass: 619 kr - 1 256 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 93
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Ctrip TA så att du tryggt kan boka med Shang Hai She Shan Lin Sen Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt