Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 067)
Filtrera omdömen
3 067 resultat
Medlemsbetyg
1 646
1 028
259
83
51
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 646
1 028
259
83
51
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 067 omdömen
Omdömet skrevs 29 januari 2018

Fantastiskt läge, mitt i centrum.
Tyvärr pågår en ombyggnad av entrèn så lite rörigt att ta sig upp till Lobbyn på tionde våningen.
Bra bar på våning 62, rekommenderar ett besök.
Frukost bra, dock väldigt mycket folk.
Begärde ett rum så högt upp som möjligt, fick nöja mig med våning 25/62 våningar, lite klent. Men helt ok utsikt ändå

  • Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Fredrik H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Benjamin Z, General Manager på Le Royal Meridien Shanghai, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2018
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to leave such detailed feedback following your stay with us. This specificity is extremely beneficial for our team in continuing our improvement efforts. We look forward to welcoming you back to Shanghai very soon!

Have a wonderful day,
Benjamin Zahn
General Manager
Le Royal Méridien Shanghai

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2017 från mobil enhet

Jätte härlig liten jazz bar på 65 våningen med fantastisk utsikt över Shanghai, priser som hemma i Sverige på cocktails och Vin. Har även mat om så önskas.
Nattklubb på 66 våningen för den som önskar det.

Bodde här: augusti 2017, reste som ett par
Tack Sofie O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 13 augusti 2017
Google-översättning

Dear Sofie O,

Thank you for taking the time to leave such detailed feedback following your stay with us. This specificity is extremely beneficial for our team in continuing our improvement efforts. We look forward to welcoming you back to Shanghai very soon!

Have a wonderful day,
Benjamin Zahn
General Manager
Le Royal Méridien Shanghai

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 december 2016 från mobil enhet

Ett fint och modernt hotell i centrala Shanghai precis vid shopping stråket och nära till allt som man som turist vill ha tillgång till. Moderna rum med en öppen planlösning. Fin utsikt från rummet vi hade. Kändes trevligt med personalen .

Bodde här: november 2016, reste i arbetet
Tack Ulf B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LeRoyal M, General Manager på Le Royal Meridien Shanghai, svarade på det här omdömetSvarade 5 december 2016
Google-översättning

Dear Guest,

It is wonderful to hear all your positive feedback following your recent stay with us at Le Royal Meridien Shanghai. We will most definitely share your comments with our team as I'm sure they'll be happy to hear from you! We look forward to the opportunity to welcome you back to Shanghai in the near future!

Until then,
Benjamin Zahn
General Manager
Le Royal Meridien Shanghai

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2016 från mobil enhet

Hotell som erbjuder bra boende till rimligt pris. Perfekt beläget i centrum, vid tunnelbanan och gångavstånd till The Bund. Rummen håller rimlig klass för hotell av denna typ. Jag fick rum med fantastisk vy, värt hela besöket. Bodde på våning 30 av 65

Bodde här: maj 2016, reste i arbetet
Tack Christian T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LeRoyal M, General Manager på Le Royal Meridien Shanghai, svarade på det här omdömetSvarade 12 juni 2016
Google-översättning

Dear Christian T,

Thank you for taking the time to let us know about your time with us at Le Royal Meridien Shanghai. We genuinely look forward to feedback from our guests and are always happy to know when you enjoyed your time with us. We hope to have the opportunity to welcome you back in the near future!

Until then,
Benjamin Zahn
General Manager
Le Royal Meridien Shanghai

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2016

Mycket bra hotel med ett centralt läge. Vä värt att bok rum med access till clubloungen där det serveras en bra frukost samt helt ok middag med fri bar mellan 17.30-20.00. Rummen var helt ok i standard och storlek. Det mörks att hotellet börjar bli lite slitet om man synar allt närmare i sömmarna med det utmärkta läget samt servicenivån uppväger det hela

  • Bodde här: februari 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Johan N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen