Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“外表很新里面也很干净的酒店”

Jinjiang Inn (Shanghai Jinqiao Road)
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Jinjiang Inn (Shanghai Jinqiao Road)
Rankad som nummer 496 av 5 206 hotell i Shanghai
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 12 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdömeOmdömen (118)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 118 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs november 25 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 18 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 20 2011
Google-översättning

  • Bodde här: April 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 1 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Shanghaihotell
Folkets torg
Shanghai Marriott Hotel City Centre
Bund
Les Suites Orient, Bund Shanghai
Zhongshan Park
New World Shanghai Hotel
New World Shanghai Hotel
Nr 5 av 5 206 i Shanghai
2 023 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Lujiazui
Mandarin Oriental Pudong, Shanghai
Lujiazui
Grand Hyatt Shanghai
Grand Hyatt Shanghai
Nr 40 av 5 206 i Shanghai
2 480 omdömen
Gamla staden
SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Jinjiang Inn (Shanghai Jinqiao Road)? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Jinjiang Inn (Shanghai Jinqiao Road)

Adress: No.1875 Qishan Road, Pudong New District, Shanghai 200129, Kina
Region: Kina > Shanghai Region > Shanghai > Jinqiao
Bekvämligheter:
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang
Typ av hotell:
Rankad som nummer 496 av 5 206 hotell i Shanghai
Prisklass: 297 kr - 313 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — Jinjiang Inn (Shanghai Jinqiao Road) 2.5*
Antal rum: 170
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Agoda, Expedia, Ctrip TA, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Jinjiang Inn (Shanghai Jinqiao Road). Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt