Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“great stay”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Courtyard @ Heeren Boutique Hotel
Rankad som nummer 5 av 169 hotell i Melaka
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 16 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Kwoolguy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 153)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

842846 av 1 153 omdömen

Omdömet skrevs december 11 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
7  Tack peggy_teo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 11 2011
Google-översättning

  • Bodde här: November 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack L00ps
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 7 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: If you come in family, choose Deluxe Family Room F3. The mattress (a king + a single) are laid on ra ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack AnnKhee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 7 2011
Google-översättning

  • Bodde här: November 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Sunmansyd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Melakahotell
2,7 km bort
The Settlement Hotel
The Settlement Hotel
Nr 3 av 169 i Melaka
669 omdömen
0,7 km bort
The Rucksack Caratel - Garden Wing
0,3 km bort
Casa del Rio Melaka
Casa del Rio Melaka
Nr 1 av 169 i Melaka
1 521 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,1 km bort
Hotel Puri
Hotel Puri
Nr 11 av 169 i Melaka
1 249 omdömen
0,3 km bort
Jonker Boutique Hotel
Jonker Boutique Hotel
Nr 6 av 169 i Melaka
751 omdömen
1 km bort
The Majestic Malacca
The Majestic Malacca
Nr 2 av 169 i Melaka
1 480 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Courtyard @ Heeren Boutique Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Courtyard @ Heeren Boutique Hotel

Adress: 91 Jalan Tun Tan Cheng Lock (Heeren St.), Melaka 75200, Malaysia
Region: Malaysia > Melaka staten > Central Melaka District > Melaka
Bekvämligheter:
Bar/lounge Gratis frukost Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Spa
Typ av hotell:
Rankad som nummer 5 av 169 hotell i Melaka
Prisklass: 377 kr - 690 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Courtyard @ Heeren Boutique Hotel 3.5*
Antal rum: 14
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, Agoda och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Courtyard @ Heeren Boutique Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt