Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Awesome experience”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Paradise Village Beach Resort
Rankad som nummer 63 av 119 hotell i Calangute
Omdömet skrevs januari 25 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Beach cottages are very clean and offer a good ambience
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack shirinquadros
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (397)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

294298 av 397 omdömen

Omdömet skrevs januari 21 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Dont get a room with a joining door to the next one although its very secure you can hear every conv ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack wirrallau
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 13 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Try getting the first floor rooms....balconies handy for a late night party.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack ankkuls
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 12 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: suites are very big and good.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Shriky4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack geegee2028
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Calangutehotell
0.2 km bort
Sea Shore Beach Resort
Sea Shore Beach Resort
Nr 31 av 119 i Calangute
123 omdömen
1.1 km bort
Chalston Beach Resort
Chalston Beach Resort
Nr 3 av 119 i Calangute
702 omdömen
0.5 km bort
SinQ Beach Resort
SinQ Beach Resort
Nr 14 av 119 i Calangute
360 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1.1 km bort
Ocean Palms Goa
Ocean Palms Goa
Nr 10 av 119 i Calangute
619 omdömen
0.5 km bort
Citrus Goa
Citrus Goa
Nr 5 av 119 i Calangute
1 007 omdömen
0.7 km bort
Grandeur De Sanchi Luxurios Beach Resort & Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Paradise Village Beach Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Paradise Village Beach Resort

Adress: Tivai Vaddo, Calangute 403516, Indien
Region: Indien > Goa > North Goa District > Calangute
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Spa Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 17 av Spahotell i Calangute
Prisklass: 498 kr - 1 198 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Paradise Village Beach Resort 3*
Antal rum: 86
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Paradise Village Beach Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Paradise Village Beach Hotel Calangute
Paradise Village Beach Calangute

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt