Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Boka i förväg
Varför ska jag boka på TripAdvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Omdömen (2 543)
Filtrera omdömen
2 543 resultat
Medlemsbetyg
798
879
540
177
149
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
798
879
540
177
149
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 543 omdömen
Omdömet skrevs 2 mars 2018 från mobil enhet

Härliga sköna bad - höga vågor främst på eftermiddagarna - fria solstolar som är knutna till mängder av trevliga och prisvärda beach chacks

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Margaretha A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2018

En underbar lång strand med härlig sand. Stora härliga vågor. Försäljningen uppe vid resturangerna, där sängarna och där de flesta turisterna ligger, kan bli en aning tjatig. Så jag valde därför att ligga nere vid vattnet.

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack brittan55
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2018 från mobil enhet

Magsurfa
Bada i 30 gradigt vatten. Ät gott på Beach shacken på stranden. Stranden är milslång. Bara att vandra fram och tillbaka dagen lång. Nu rent och fint också. Ser städpatruller dagligen.

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack liselottek626
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2018 från mobil enhet

Fin strand, bitvis mkt folk och lifeguards har koll vid höga vågor. Mkt restauranger med fred wi-fi och gratis solstolar

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack KarolinaB226
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2018 från mobil enhet

En härlig strand där alla indier träffades ja alla män såg inte mycket kvinnor.
Om alla plockade upp efter sig skulle det vara en bättre strand

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack Lundbypar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen