Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 03:45 - 23:45
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Gurudwara Bangla Sahib på
från 37,00 US$
Mer information
från 38,98 US$
Mer information
från 34,88 US$
Mer information
Delhi Temple Tour
10 omdömen
från 21,06 US$
Mer information
Omdömen (6 788)
Filtrera omdömen
6 788 resultat
Medlemsbetyg
5 227
1 378
161
11
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
5 227
1 378
161
11
11
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 6 788 omdömen
Omdömet skrevs 3 oktober 2018 från mobil enhet

Detta är ett sikhtempel där man som besökare får gå in i ett stort kök där mat tillagas för tusentals personer dagligen, väldigt varmt men facsinerande! Själva temlet på insidan är ganska modest, på vägen in däremot passerar man en
guldklädd hall! Det finns en stor bassäng
på baksidan som blir en vacker fond framför templet! Området utanför rekommenderas inte att vistas i när det börjar skymma pga rånrisken!

Datum för upplevelsen: oktober 2018
2  Tack Kingstoffel1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2018 från mobil enhet

Mycket trevligt besök, skönt att känna av lugnet efter hetsig dag på Delhis gator. Man känner sig riktigt välkommen! Fantastiskt vacker byggnad.

Datum för upplevelsen: februari 2018
1  Tack EnVandringssaga
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2018

Den sikhiska gemenskapen tar emot sina besökare, som är mångtaliga, på ett mycket välkomnande och värdigt sätt. Det fantastiska templet med sin utsmyckning och ständigt pågående musik är fascinerande, liksom vattnet på baksidan och det stora köket där man lagar mat till mängder av behövande varje dag, och om man vill är välkommen att delta i bakning och matlagning som besökare. En mycket fin upplevelse.

Datum för upplevelsen: november 2017
1  Tack Johanna C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2017

Denna sköna plats med sin lugna, vänliga atmosfär ger en rofylld upplevelse. Vi besökte även köket. Storkök med enorma kokkärl. Maten serveras efter "gudtjänsten" och är gratis. Tillagningen görs av volontärer. Hörde en uppgift om att mer än 10 000 måltider serveras varje dag. Sikhismen är den 5:e största världsreligionen. De tror på en gud för alla människor. Även för andra religioners utövare. Fin tanke tycker jag. Vacker indisk musik spelas i samband med recitation i templet. Skulle gärna varit där längre men en grupresa har för och nackdelar.

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack Kurre1949
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2017

Att besöka detta sikh-tempel är ett måste i Delhi. Otroligt vackert men med en egen lugn stämning trotts mycket folk hela tiden. Vackert inuti men också en egen stämning när man spadserar kring den stora dammen. Viktigt när man är där är att se köket där man dagligen med hjälp också från frivilliga gör mat till 5000 människor morgon och kväll På helgerna ofta det dubbla!

Datum för upplevelsen: februari 2017
Tack Carsten K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen