Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“very friendly staff”
Omdöme om Hotel Delhi Pride

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
Hotel Delhi Pride
Rankad som nummer 325 av 727 hotell i New Delhi
Omdömet skrevs januari 20 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack BjuergenHH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (173)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

138142 av 173 omdömen

Omdömet skrevs januari 18 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack SmashingPumpkinss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 10 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I think they are very similar
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack dottygirl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack LiveNLetLive
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 1 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Rooms at the back are quieter but they do look out over a back alley so you need to keep the blinds ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack rorycat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa New Delhihotell
Biden Pura
Hotel Emperor Palms
Hotel Emperor Palms
Nr 95 av 727 i New Delhi
140 omdömen
Hotel Amax Inn
Nr 23 av 727 i New Delhi
772 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
The Lalit New Delhi
Nr 39 av 727 i New Delhi
4 086 omdömen
Connaught Place/Janpath
Shangri-La's Eros Hotel
Shangri-La's Eros Hotel
Nr 30 av 727 i New Delhi
2 851 omdömen
Pahar Ganj
Hotel Hari Piorko
Hotel Hari Piorko
Nr 52 av 727 i New Delhi
1 734 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Delhi Pride? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Delhi Pride

Adress: 12a/28 Wea Saraswati Marg | Karol bagh, New Delhi 110005, Indien
Region: Indien > National Capital Territory i Delhi > New Delhi > Biden Pura
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Sviter Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 325 av 727 hotell i New Delhi
Prisklass: 211 kr - 371 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hotel Delhi Pride 3*
Antal rum: 22
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Agoda, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel Delhi Pride. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt