Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Paradise off the beaten path”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
14 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 2 badrum, för 6
Bocas Town, Isla Colon, Bocas del Toro Province

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 14 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Alison C
Niskayuna, New York
Nivå 3 Skribent
21 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 26 januari 2014 för en vistelse i januari 2014
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: januari 2014
Gillade mest: The flora, fauna, and solitude.
Gillade minst: Spotty internet
Resegrupp: Storfamilj
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mona_mati ...
Stockholm, Sverige
Nivå 3 Skribent
13 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 5 januari 2014 för en vistelse i december 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2013
Resegrupp: Young Children
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GreenSnap ...
Paris, Frankrike
Nivå 5 Skribent
85 omdömen
14 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 67 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 24 december 2012 för en vistelse i december 2012
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2012
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Reading in the hammock, listening to the surf, access to kayaks, amazing beach
Resegrupp: Teenagers
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Wold
Panama
Nivå 6 Skribent
131 omdömen
51 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 111 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 21 augusti 2012 för en vistelse i juli 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2012
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The private beach
Gillade minst: For those depending on WIFI, the connection is intermittent so leave your work at home!
Resegrupp: Solo
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
Större grupper Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pa
Omdömet skrevs 12 juli 2012 för en vistelse i juli 2012
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Äldre resenärer
Lyxtörstande resenärer Luttrade resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt