Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Queens Hotel Kandy
Hotell i närheten
68 US$
57 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
86 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hanthana House(Kandy)(Mycket prisvärt!)
45 US$
44 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
100 US$
95 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Bethel Rest(Kandy)(Mycket prisvärt!)
22 US$
19 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 24 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 24 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 25 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

108 US$
75 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
60 US$
58 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Sevana City Hotel(Kandy)(Mycket prisvärt!)
66 US$
25 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
Thotupola Residence(Kandy)(Mycket prisvärt!)
39 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
188 US$
138 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 215)
Filtrera omdömen
1 215 resultat
Medlemsbetyg
155
422
383
143
112
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
155
422
383
143
112
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 215 omdömen
Omdömet skrevs 23 augusti 2015 från mobil enhet

Vi vistades där pga Esala Perahera festivalen i Kandy vilket var toppen läge då hotellet hade egna sittplatser utanför. Hotellet är jätte gammal med slitna rum, inte så nöjd med frukosten, svårt och sova pga all ljud från korridoren och gatan. Personalen var jätte hjälpsamma och trevliga. Middagsbuffen var chockande bra jämfört med frukosten.

Bodde här: augusti 2015, reste som ett par
Tack Traveltimee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2015

Visserligen är hotellet ganska nerkört, men det är åndå charmigt. Be att få ett rum in mot trädgården, så störs du inte av trafiken, som sätter igång tidigt på morgonen. Hotellet andas tradition och historia. Rummen är "basic" men helt ok. Korridorerna är nog de redaste korrridorerna på Sri Lanka. Hoppas man låter dem vara kvar om man någon gång får för sig att renovera hotellet till ett "luxury boutique hotel" vilket det har all potential att bli.

Personalen är trevlig. Bärarna hjälpsamma. Buffeten som serveras på kvällen i restaurangen var utmärkt. Frukosten buffeten riklig. Läget är perfekt för sightseeing i Kandy! Ett hotellvi gärna återvänder till!

Tips för att välja rum: Uppgradera till en bättre klass rum - det betalar sig och är inte dyrt. Fråga efter rum mot gården för att slippa bullret från trafiken
  • Bodde här: januari 2015, reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack ELZ116
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2015

Hotellet har karaktär och andas en svunnen tid. Hotellets läge är perfekt för ett boende som turist i några dagar. Tyvärr är gatan utanför hotellet mycket trafikerad. Hotellet skulle få upp standarden betydligt om de isolerade fönstren mot gatan. Buffén på kvällen var utsökt och personalen gjorde sitt bästa för trivseln. Frukostbuffén helt OK.

Tips för att välja rum: Rum mot gården är säkert tystare.
  • Bodde här: januari 2015, reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ea142014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2015

Perfekt läge i centrala Kandy med närhet till shopping, marknad och restauranger. Beläget strax intill Tandens tempel. Vi bodde lyxigt i Executive suit (ej dyrt) och hade tre rum till förfogande.
Även stor balkong med utsikt över Kandysjön. Vi erhöll bra service från vänlig personal. Frukostbuffe ok.
Pool på baksida med genomgång från baren där man kunde köpa snacks o övrig mat.

Tips för att välja rum: Stark trafikerad gata utanför så bättre att bo högre upp, alt in mot poolen men då missar man utsikt.
  • Bodde här: januari 2015, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack PetmagMalmo_Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2014

Hotelfoajen var magnifik. Trodde nästan Queen Victoria skulle komma svepandes när som helst.
Tyvärr blev jag mindre glad åt rummet som var ett litet balkonglöst rum mot en starkt trafikerad gata. Gammalt anrikt hotell med mycket charm dock. Uppehållsrum/bar där personalen gjorde så gott dom kunde för att hjälpa till. Pool fanns, men där fattades mycket myskänsla. Ett plus var dock gratis WiFi på rummet

Tips för att välja rum: Försök få ett rum med balkong in mot poolen. Tystare och trevligare.
  • Bodde här: september 2014, reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Ulla C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen