Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Världsklass”
Omdöme om Queens Hotel Kandy

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Queens Hotel Kandy
Rankad som nummer 33 av 57 hotell i Kandy
Omdömet skrevs september 1 2016 från mobil enhet

Det här hotellet fick mig att tänka tillbaka i tiden då Nederländerna koloniserade ön. Hotellet hade en riktigt fin kolonial stil som tex en gammal hiss, dörrar gjorda ebenholts och en gammalt balrum.
Underbar kvällsmat och musikunderhållning varenda kväll!

Bodde här: September 2016
Tack Stefan d
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 134)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 134 omdömen

Omdömet skrevs augusti 23 2015 från mobil enhet

Vi vistades där pga Esala Perahera festivalen i Kandy vilket var toppen läge då hotellet hade egna sittplatser utanför. Hotellet är jätte gammal med slitna rum, inte så nöjd med frukosten, svårt och sova pga all ljud från korridoren och gatan. Personalen var jätte hjälpsamma och trevliga. Middagsbuffen var chockande bra jämfört med frukosten.

Bodde här: Augusti 2015, reste som ett par
Tack Traveltimee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 26 2015

Visserligen är hotellet ganska nerkört, men det är åndå charmigt. Be att få ett rum in mot trädgården, så störs du inte av trafiken, som sätter igång tidigt på morgonen. Hotellet andas tradition och historia. Rummen är "basic" men helt ok. Korridorerna är nog de redaste korrridorerna på Sri Lanka. Hoppas man låter dem vara kvar om man någon gång får för sig att renovera hotellet till ett "luxury boutique hotel" vilket det har all potential att bli.

Personalen är trevlig. Bärarna hjälpsamma. Buffeten som serveras på kvällen i restaurangen var utmärkt. Frukosten buffeten riklig. Läget är perfekt för sightseeing i Kandy! Ett hotellvi gärna återvänder till!

Tips för att välja rum: Uppgradera till en bättre klass rum - det betalar sig och är inte dyrt. Fråga efter rum mot gården f ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2015, reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack ELZ116
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 21 2015

Hotellet har karaktär och andas en svunnen tid. Hotellets läge är perfekt för ett boende som turist i några dagar. Tyvärr är gatan utanför hotellet mycket trafikerad. Hotellet skulle få upp standarden betydligt om de isolerade fönstren mot gatan. Buffén på kvällen var utsökt och personalen gjorde sitt bästa för trivseln. Frukostbuffén helt OK.

Tips för att välja rum: Rum mot gården är säkert tystare.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2015, reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ea142014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 14 2015

Perfekt läge i centrala Kandy med närhet till shopping, marknad och restauranger. Beläget strax intill Tandens tempel. Vi bodde lyxigt i Executive suit (ej dyrt) och hade tre rum till förfogande.
Även stor balkong med utsikt över Kandysjön. Vi erhöll bra service från vänlig personal. Frukostbuffe ok.
Pool på baksida med genomgång från baren där man kunde köpa snacks o övrig mat.

Tips för att välja rum: Stark trafikerad gata utanför så bättre att bo högre upp, alt in mot poolen men då missar man utsikt ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2015, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack PetmagMalmo_Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Kandyhotell
0,7 km bort
Hotel Suisse
Hotel Suisse
Nr 13 av 57 i Kandy
1 167 omdömen
0,7 km bort
OZO Kandy Sri Lanka
0,1 km bort
Hotel Casamara
Hotel Casamara
Nr 36 av 57 i Kandy
223 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,9 km bort
Hotel Thilanka
Hotel Thilanka
Nr 14 av 57 i Kandy
1 395 omdömen
0,3 km bort
Kandy City Hotel
Kandy City Hotel
Nr 23 av 57 i Kandy
339 omdömen
0,7 km bort
Sevana City Hotel
Sevana City Hotel
Nr 4 av 57 i Kandy
737 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Queens Hotel Kandy? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Queens Hotel Kandy

Adress: No. 4 Dalada Veediya | No. 4 Dalada Veediya, Kandy 20000, Sri Lanka
Region: Sri Lanka > Central Province > Kandy District > Kandy
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 33 av 57 hotell i Kandy
Prisklass: 594 kr - 1 276 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Queens Hotel Kandy 3*
Antal rum: 100
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, Agoda, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Queens Hotel Kandy. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt